Mijn favoriete Youtubers

Vandaag een lijstje met mijn favoriete Youtubers want ik ben zelf mega fan van zo’n lijstjes! Misschien ontdek jij wel een nieuwe verslavende youtubekanaal. Heb je interesse in een kanaal? Druk dan op de foto en je word doorgestuurd, you’re welcome!

What’s Up Moms!

Zoek je leuke DIY, hacks, tips en lekkere recepten om ouderschap gemakkelijk maar vooral met veel humor te benaderen? Dan is What’s up Moms helemaal je ding!

What's up moms

2WMN

Een oernederlandse benadering over vrouwen door vrouwen in alle aspecten van hun leven maar ook taboes zoals depressie of het niet zo snel vinden van dat moedergevoel bespreken? Dan is 2WMN helemaal je ding! P.S ze hebben ook een blog!

2WMN

Books And Quills

Een Nederlandse die verhuist is naar Engeland om daar haar dromen te laten uitkomen en nog tijd heeft om boeken te recenseren. Dan is BooksandQuills helemaal je ding!

Booksandquills

Corinne Leigh 

Als je tegen bloed en vloeken kunt raad ik je ze aan en ook het kanaal dat ze samen met haar man heeft. Ze maakt DIY projecten, is verzot op Harry Potter en echte Crazy Cat lady. Dan is Corinnen Leigh helemaal je ding!

Corinne

Do It On A Dime

Ben je net zoals ik steeds op zoek naar organisatie tips met een klein budget? Dan is Do It On A Dime helemaal je ding!

Do it on a dime

Ariel Bissett

Zoek je nog een boekenliefhebber die een kritisch oog heeft op de idealen die de wereld je oplegt? Dan is Ariel Bissett helemaal je ding!

Ariel

Zo dat waren mijn mijn favoriete Youtubers! Heb jij nog leuke aanraders? Laat ze dan zeker achter zodat ik nog meer favorieten kan toevoegen aan mijn lijst.

 

Kus Kus van deze dinosaurus! 

10 antwoorden op “Mijn favoriete Youtubers”

 1. De Nederlandstalige en ééntje van de Engelse kende ik helemaal niet :D. Leuke kanalen. Ik ben onlangs gestart met iets geekier Nederlandstalige te volgen. Zitten paar mooie pareltjes bij :D. Daddy 4 dummies of Espe

  1. Cindy Reyns schreef:

   eens op youtube gaan zoeken 😉 bedankt voor de tip

 2. Leuk om te zien dit! Ik doe zelf heel weinig tot niets met youtube. En ik vind vlogs enorm saai. Maar ik weet dat steeds meer mensen er erg van kunnen genieten.

 3. Ik kijk weinig filmpjes eigenlijk, maar soms nog wel eens van Kellycaresse of ikvrouwvan jou. Wie weet vind jij ze ook interessant. Ik ga de jouwe ook onthouden voor een rustig moment!

 4. Eigenlijk kijk ik zelden tot nooit YouTube, als ik al kijk dan zijn het vaak wetenschappelijke kanalen. Mijn favorieten zijn V-Sauce en Veratasium.

 5. Ik doe eigenlijk te weinig met youtube. Ik probeer daar wel wat verandering in aan te brengen als beautyblogger. Bedankt voor deze tips!

 6. Ben sinds kort zelf ook meer bezig met youtube, bedankt voor de inspiratie!

 7. Ik kan me ook altijd heel goed vermaken met Youtube. Bedankt voor je tips!

 8. ik ken er bijna geen 1 van maar ik kijk ook vrij weinig youtube. ik vind blog artikelen toch prettiger en volg andere bloggers

 9. Vooral het kanaal van What’s Up Moms vind ik erg leuk, die video’s kijk ik ook regelmatig x

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.