Samenwerken

Dinos eten Koekjes de blog met een korreltje suiker en een gezonde dosis humor

Dino’s eten koekjes is ontstaan uit het chaotische brein van dinomama Cindy. Hiermee  wilde ik mijn stempel drukken in de verwarrende ouderschapswereld op het internet. Een soort gids met een korreltje suiker en een gezonde dosis humor voor de ouder die net iets verder kijkt dan het mainstream denkpatroon.

Die ouder die foert zegt in de mommywars en het omarmt om maffia genoemd te worden in de strijd om de andere kant van ouderschap te laten zien zoals borstvoeding langer dan een jaar of co-sleeping. Voor diegene die niet bang is om onderwerpen zoals zwangerschapsdepressie aan te snijden en die ook eerlijk zegt dat ouderschap en vrouw zijn fucking moeilijk is.

Leer ons en onze lezers nog beter kennen

Op onze instagram en facebook krijg je een sneak peak van ons leventje en vergeet ons zeker niet te volgen om verdere avonturen niet te missen. Maar als je ons graag op de blog leert kennen raad ik je onze ‘ontmoet de dino’s’ pagina aan. Lees dan ook onze meest gelezen artikels zodat je ons lezerspubliek ook een beetje beter leert kennen. Wie weet ontdek je dat we dezelfde doelgroep hebben!

Enkele weetjes en feitjes

Dinos eten Koekjes blog is ontstaan in Februari 2017 en sindsdien groeien we elke week harder en harder. Elke dag ontdekken (groot)ouders, DIY liefhebbers en vrouwen mijn blog.

Zo hebben wij al met leuke merken een fijn aantal samenwerkingen gehad onder de volgende noemers:

  • Product review
  • Leuke winactie
  • Sponsoring van content

Maar wij staan ook open voor andere soort samenwerkingen zoals ambassadeur van een merk, perstrip of schrijfopdracht. Zolang het in onze stijl van Dinos eten Koekjes past komen we samen tot een overeenkomst. Vragen doet geen zeer is ons motto.

Contacteer ons

Je kan ons contacteren via ons contactformulier of via info@dinosetenkoekjes.be

Wil je graag een product opsturen vraag ons adres via e-mail maar lees ook zeker onze disclaimer eerst!

Dinos eten Koekjes schreef gastblogs voor

Dinos eten koekjes werkten al samen met

merken

 

 

 

we love the planet

en nog vele anderen…