Dino Ouder

Vakantieplanning van de blog

Een iets korter artikel vandaag om jullie even op de hoogte te brengen over de vakantieplanning. Ik heb deze maand 3x per week geschreven en dat beviel me goed! Maar nu komen de zomermaanden eraan en ik vermoed dat zowel jullie als ik uitstapjes, vakanties en rustmomenten ingepland hebben. Daarom ga ik minimum 1 tot maximum 2 artikels per week posten.

vakantie

Zeker als jullie het vorig artikel hebben gelezen, weten jullie dat ik even behoefte heb aan rust en geen deadlines. Ik schrijf nog altijd doodgraag en heb het ook nodig maar ik ga het me deze zomermaanden gemakkelijk maken en mezelf een beperking opleggen.

Volg zeker me op facebook om updates van nieuwe artikels te vinden en instagram als je me niet kan missen!

zot

Vanaf september vliegen we er terug in met 3 artikels per week en een nieuwe lay-out van Dinos eten Koekjes! Ja, ja, ja, achter de schermen wordt er hard gewerkt om de blog naar het volgend niveau te brengen. Heerlijk.

Dus een enorm fijne vakantie gewenst en kom eens piepen als je me te hard mist!

Kus Kus van de Dinofamilie!!!

7 Replies to “Vakantieplanning van de blog”

  1. Heerlijk van de rust genieten! Daar is immers de zomervakantie voor . Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe lay-out.

  2. Geniet lekker van de vakantie! Ik ben inmiddels bezig met vooruit schrijven zodat ik ook een beetje vakantie heb 🙂

  3. Ik ga in de vakantie ook wat minderen denk ik met artikels, bijna iedereen is toch weg of gaat leuke dingen doen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.