Dino Kind Kleuter Peuter Uitstappen

20 (bijna) gratis activiteiten vakantiebingo!

Matteo

Tadaaaa speciaal voor jullie gemaakt! Een 20 (bijna) gratis activiteiten vakantiebingo! Druk snel deze afbeelding af en maak er een top vakantie van. Tag me zeker op jullie foto’s op sociale media zodat ik mee kan genieten.

vakantiebingo

Nog altijd inspiratie nodig? Klik dan hier voor een leuke verzamelblog tijdens de herfstvakantie! Of hier als je op mijn pagina met alle leuke uitstappen wilt lezen.

Kus Kus van deze dinosaurus!

10 Replies to “20 (bijna) gratis activiteiten vakantiebingo!”

 1. Wat een leuke suggesties! De volledige bingo lijkt me voor mijn peuter en baby wat ambitieus maar ik denk dat een deel zeker uitgevoerd gaat worden!

 2. Vooral die waterschilderijen vind ik briljant : ) Ik denk dat kleine kinderen daar inderdaad nog wel warm voor lopen.

  De mijne trappen er denk ik niet meer in helaas.

 3. Wat een leuke opties staan er tussen! Vooral het picknicken en de kinderboerderij lijkt me hartstikke leuk om met onze peuter te doen. Binnenkort toch maar even die kant op 😀

 4. Wat leuk zeg! Ik denk dat alles bij elkaar een beetje teveel wordt voor mijn meisje, maar er staan leuke opties tussen.

 5. Leuk, al die tips en ideeën! Een nachtje thuis in de tuin slapen vond ik vroeger ook altijd een feest (en stiekem ook reuzespannend 😉 ). Genoeg om een mooie lange zomer door te komen.

 6. Er zitten hele leuke dingen tussen. Jammer dat mijn zoontje nog te klein is om vanalles te doen

 7. Wij zijn bijna de hele vakantie niet thuis.
  Eerst omdat we met mijn man mee naar China mogen (hij moet daar gaan werken) en dan gaan we op vakantie.
  Maar het lijkt me een super leuke om volgend jaar te doen! 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.