Dino Life

4 Duurzame cadeau tips voor papa

cadeau papa

Schat, als je nu zit te lezen stop met lezen want het gaat over jouw cadeau! Oké… Ik denk dat hij weg is! Vinden jullie dat ook zo lastig? Cadeaus zoeken voor papa? Ongeacht het over jouw partner gaat als papa of voor je eigen vader. Daarom 4 duurzame cadeau tips voor papa! Want het blijft een zoektocht maar dit jaar weet dat ik punten ga scoren! Lees snel verder voor Cedric terug is…

Dit artikel bevat gekregen producten

De onmogelijke zoektocht voor papa

Elk jaar ben ik cadeautjes kampioen maar om die titel te kunnen behouden heb ik dit jaar mijn best moeten doen. Gelukkig schrijf ik in het jaar al op als Cedric zegt van: oh dit of dat zou toch handiger zijn. Hij is het type man dat niet snel iets voor zichzelf koopt dus heb ik altijd wat keuze in mijn aankopen. Omdat hij, mijn schoonvader en eigen papa altijd zot zijn van fotocadeaus heb ik mijn to-go adresje namelijk Smartphoto. Maar geen kalender of fotocanvas dit jaar maar 4 duurzame cadeau tips die ze kunnen blijven gebruiken!

duurzame cadeau

1) Koffiebeker on the go

Cedric is dit jaar van een kantoorjob naar een autorij-job gegaan. Waardoor hij vaak op de baan is en wie autorijden hoort denkt aan: file! Inderdaad en omdat hij toch vaak in de file staat neemt hij altijd wat mee voor onderweg. Na de zoveelste wegwerpbeker zei hij: Ik moet toch eens een herbruikbare kopen. Dus krijgt hij dit jaar voor kerstmis een reisbeker met familiefoto mee zodat hij ons niet mist. Klik hier als dit tof duurzaam cadeau wilt kopen.

duurzaam koffiebeker

2) Tapasplank

Deze hebben we al eens in een versie voor oma gegeven maar ik vind dit toch het vermelden waard. Je kan een nieuwe traditie starten van vrijdag: aperitief dag. Zo zet je het weekend goed in met wat family time. Ook handig tijdens het bbq in de zomer! Klik hier als je deze lekkere tapasplank idee wilt doen.

3) Koekjesdoos

Deze krijgt Cedric deze kerstmis van ons om 2 redenen: de kinderen vinden het geweldig als ze koekjes mogen bakken voor papa. Maar Cedric heeft op zijn vorige job bezoek gehad van een muis dus om geen muizen in zijn auto te lokken, krijgt hij ook een koekjesdoos! Deze kan hij blijven hergebruiken en kunnen wij blijven verzinnen welke lekkere koekjes we papa geven! Klik hier als je dit idee ook wilt kopen!

cadeau duurzaam koekjes
duurzaam cadeau

4) Gepersonaliseerde trui

Veel vaders geven het niet toe maar stiekem zijn ze allemaal jaloers op onze mama truien! Je ziet het gewoon de jaloezie in hun ogen. Daarom staat deze leukerd ook op het verlanglijstje. Handig en modieus, wat wilt een papa nog meer? Klik hier voor deze toffe trui idee te maken!

Zo dit waren 4 duurzame cadeau tips maar nu ben ik benieuwd wat jij dit jaar ga gegeven! Laat zeker achter in de reacties!

Kus kus van deze dinosaurus 

Dit artikel bevat een gekregen product, lees mijn disclaimer voor meer info. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.