Baby Dino Kind Dino Ouder Uitstappen

Genieten bij Baby Spa – Precho

Babyspa

Toen ik zwanger was van Vienna ontdekte ik tijdens het scrollen op facebook een baby spa. Ja, je leest het goed! Een spa voor baby’s. Ooh die gelukzalige glimlachjes van de baby’s tijdens de hydrotherapie zag er zo rustgevend uit. Het leuke was dat de zaakvoerster van Baby Spa – Precho Chiara mee in het zwangerschapsgroepje zit waar ik ook lid van ben. Dat schept toch wat vertrouwen als je iets voor het eerst gaat uitproberen. Toen Vienna geboren was werd het tijd om een afspraak te boeken en vandaag vertel ik je of Vienna er ook zo gelukzalig bijlag.

Warm én chloorvrij baby spa

Bij de aankomst werden wij verwelkomd door Maude, mijn ex-collega uit de kinderopvang. Omdat Vienna nog een dutje aan het doen was, hadden we tijd om gezellig wat bij te kletsen. Nadien kon het verwennen beginnen. Vienna kreeg haar eigen plekje toegewezen aan de hand van een mega schattig welkomstbordje. Na nog een paar minuutjes te moeten wachten, vanwege een kleine kapoen die nog eerst even haar luier ging volladen, mochten we een herbruikbare zwemluier aandoen. Eigenlijk moet je als ouder zelf niets meebrengen behalve je kind. Een zwemluier, handdoeken en massageolie zijn daar aanwezig.

Babyspa

Daarna gaf Maude een kort uitleg hoe de drijfring werkt. Op het eerst zicht ziet het er mega raar uit maar de baby’s worden niet in hun nek gekneld. Ze rusten met hun kinnetje op een inkeping in de drijfring. Ze worden niet geforceerd naar boven te kijken. Tijd om Vienna met drijfring in de jacuzzi los te laten. Wat heeft onze kleine meid er van genoten. Ze begon onmiddellijk te onderzoeken hoe ze kon bewegen en er verscheen regelmatig een glimlach op haar gezicht. Door een verkeerde aanhap tijdens de borstvoeding heeft Vienna op dit moment veel last van krampen (ze word daar binnenkort voor geholpen) maar tijdens de sessie was ze aan het genieten. Na zo’n 10-15 minuutjes had ze er wel genoeg van. Als je meerder keren komt kan je het opbouwen tot 30minuten

Babyspa

Babymassage = bonding time

Dan was het tijd voor de babymassage. Deze eer kreeg de papa om te doen. Maude gaf de uitleg op een pop zodat je een visueel voorbeeld hebt.  Papa ging moedig aan de slag met de biologische massageolie. Met een kleine tussenstop voor de  borstvoeding genoot Vienna het meeste van de rug massage. Helemaal ontspannen zowel mama, papa als de kleine meid kwam Chiaria er gezellig bij. Na een gezellig praatje was het tijd om terug naar huis te keren. Op weg naar de auto werd er al afgesproken om nog een sessie te boeken. Met de klantenkaart die je krijgt bij afloop krijg je na 3 bezoekjes de 4de sessie gratis! Daarom dat ik in Mei al terug ga samen met haar meter zodat zij tweetjes wat qualitiy time kunnen hebben.

Babyspa

Waarom ze zou je het doen?

Je kan misschien beter de vraag stellen waarom zou je het niet doen? Tijdens een baby spa sessie zijn ze motorisch zo vrij dat klachten zoals krampen of reflux op dat moment even worden vergeten. Plus je kleintje zien genieten is als ouders ook rustgevend en ook heb je waardevolle quality time samen.

Babyspa

Ook nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar de website en boek voor je schat tussen de 0 en 6 maand een baby spa moment!

Zou jij dit doen met je baby?

Kus kus van deze dinosaurus

9 Replies to “Genieten bij Baby Spa – Precho”

  1. Sophie schreef:

    Wow dat ziet er super leuk uit! Ik ben voor volgende maand uitgerekend, lijkt me tof om te doen met mijn kindje!

  2. Het lijkt me zo zielig met dat nekje in zo’n ring, maar zo te lezen valt dat dus reuze mee ! En wat handig dat je alleen je kind mee hoeft te nemen en hun voor de rest zorgen.

  3. steetje schreef:

    Ik heb zoiets nog nooit gezien. Dit is echt wel genieten voor een babytje!

  4. Yvette | SpillMyTea.com schreef:

    Oh wauw, dit ziet er echt té schattig uit. Wat een goed idee om te gaan doen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.