Dino Kind Kleuter Peuter Uitstappen

Back to school met Greenjump!

De leukste lunch

Dinopeuter moet pas in Februari naar school. Gelukkig want ik ben nog niet klaar om hem af te geven. Als jullie de blog al lang volgen weet je dat ik hem vaak lang op voorhand al laat kennismaken met een nieuwe spannende belevenis door uitgebreide voorbereiding. Daarom gebruik ik nu al een brooddoos en drinkfles op onze uitstappen zodat hij iets bekend mee naar school kan nemen. Wij zijn fan van duurzaam en BPA-vrij materiaal daarom kozen wij voor roestvrij-staal of RVS in de volksmond. Kijk je even mee naar onze nieuwste aanwinst?

RVS broodtrommel Trio drievaks
RVS broodtrommel Trio drievaks en Lekdichte Schoolbeker RVS

Bentoboxmama kiest RVS

Op de website van Greenjump koos ik voor de RVS broodtrommel Trio2 drievaks zodat ik nog iets extra kan meegeven naast de boterhammen. Dinopeuter is nogal een moeilijke eter dus ik geef hem het liefst wat optie’s mee zodat hij toch iets eet. Er past wel wat in, ook al lijken de vakjes klein. Eindelijk kon ik mijn bentoboxkunsten eens bovenhalen nadat ik al die leuke foto’s op Instagram zag. Nog een beetje oefenen.

Bentoboxdino

Bentoboxlekker

Bentobox

Wat wel belangrijk is om te onthouden dat ze NIET lekvrij zijn. Nu ik dacht: ah daar bedoelen ze dus sausjes zoals appelmoes mee. Niet dus… aardbeien zorgt ook voor lekken. Besjes die bijvoorbeeld nog aan een stokje hangen zijn geen probleem zolang je ze er niet afhaalt. Zeker onthouden als je op uitstap gaat!

Lekdichte drinkbeker? Graag!!

Veel ouders zullen mij hier in volgen maar zoek eens een lekdichte drinkbeker zodat niet weer heel je rugzak nat is. Gelukkig had Greenjump eentje in zijn collectie namelijk de lekdichte Schoolbeker RVS van Kid Kanteen. Er kan 355 ml water in en dat is voldoende voor dinopeuter op het moment. Er zouden ook koolzuurhoudende dranken in mogen maar dan spettert het bij het openen. Wat wel fijn is want ik en Matteo zijn fan van bruisend water maar dat kan je niet echt meenemen in gewone drinkflessen. In de lekdichte Kid Kanteen kun je naast water ook sapjes of diksap meenemen. Het fijne van RVS is dat het geen nare smaakjes of geurtjes opneemt.

Zoouitstap

De ringdop vind ik persoonlijk wel wat moeilijk te openen maar dat ligt wel aan mij. Na een mailtje naar de klantenservice van Greenjump met wat vragen over de drinkbeker blijkt dat je hem helemaal niet zo vast moet draaien dan je gewoon bent. Natuurlijk, een gewoonte terug afleren is wat moeilijk dus we zijn er nog op aan het oefenen zodat het vlotjes kan wanneer hij naar school gaat.

Bentobox

Heb ik je al warm gemaakt om terug naar school te gaan? Klik dan hier zodat je op de website van Greenjump je kapoen helemaal kunt voorbereiden om er een spetterend schooljaar te maken helemaal in eco stijl.

Welke brooddoos heb jij?

Kus Kus van deze dinosaurus!

Dit artikel bevat een gekregen product, lees mijn disclaimer voor meer info.

20 Replies to “Back to school met Greenjump!”

 1. De Green Kanteen fles heb ik trouwens ooit voor mezelf gekocht. Maar bij mij ging hij helaas lekken. Dus uiteindelijk gebruikte ik hem niet meer. Nu gebruik ik liever een Dopper.

 2. MamaPlaneet schreef:

  Bento vind ik geweldig alleen zo duur. Ik gebruik graag koekjesvormen en monkey platter ideeen om mijn moeilijke eters aan het eten te krijgen. Back to school is hier nog niet van toepassing. Volgend jaar gaat de oudste pas naar school.

 3. Hier ook een grote fan! Wij hebben net hetzelfde. Zo’n rietjes zouden wij ook nog moeten hebben. Krijg je die gemakkelijk schoon?

 4. Klopt inderdaad, sommige fruitsoorten lekken ook flink en kunnen niet in elke trommel

 5. Vind het super handige zo’n broodtrommel met vakjes. Kan niet worden geplet en je kan alles mooi verdelen. Het kost wel even wat maar als je er goed mee omgaat heb je ook wat!

 6. Daphne schreef:

  Wat een leuke broodtrommel! En handige indeling. Het is dat ik geen kinderen heb

 7. seadbeady schreef:

  Mijn man heeft er een met 2 vakken – handig hoor 🙂

 8. Wat een handige spulletjes en met die drie vakken is helemaal ideaal. Ik heb geen brooddoos voor mezelf, want ik gebruik eigenlijk altijd boterhamzakjes.

 9. Wat slim dat je dinopeuter nu al bekendmaakt met deze items. Ze zien er heel handig en fijn in gebruik uit. Doet me denken aan mijn broodtrommel van vroeger, maar die was veel minder handig ingedeeld 😉

 10. Oh die broodtrommel is wel leuk met die vakjes. Mijn zoontje moet nog lang niet naar school maar het is zeker iets om te onthouden

 11. Carmen schreef:

  Phill heeft een drinkfles van contigo en een yumbox.

 12. Zo’n bakje met vakjes lijkt mij ook heel erg handig! Zou dat zelf stiekem ook nog wel willen. Ik werk op een school.. dan mag ik ook zo’n bakje, toch?

 13. luxelifelovercom schreef:

  Met die leuke broodvormpjes wordt eten echt een feestje!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.