Bakfietsen Dino Life

Review Bakfiets Urban Arrow

bakfiets urban arrow

Na mijn artikel bakfiets versus fietskar kwamen er ongelooflijk veel vragen en verhalen binnen. Daarom besloot ik een bakfiets/fietskar reeks te maken met iedereen die zijn ervaring wilt delen. Daardoor kan jij de ideale vergelijking maken zodat jij jouw droom bakfiets/fietskar kan kopen! Vandaag vertel Eliah of beter gekend als MeisjesMoeke over haar bakfiets Urban Arrow!

1) De kostprijs 

Voor mijn 2wieler bakfiets Urban Arrow heb ik €4995 betaald.

2) Hoeveel kindjes kunnen mee?

Er kunnen 2 kinderen op de oorspronkelijke bank. Er kan 1 kind op een extra die je moet bijkopen en 1 kind in het fietsstoeltje op de bagagedrager.  De Urban Arrow heeft een laadvermogen 100kg

bakfiets urban arrow tweewieler
bakfiets urban arrow tweewieler

3) Hoe vervoer je…

3A Een baby

Dit heb ik nooit zelf gedaan maar je kan een basis voor Maxi-Cosi installeren maar ook een babyschaal behoord tot de opties 

3B een Kind

Op de bank in de bak maar bij peuters kan je kiezen voor een peuterschelp

bakfiets urban arrow nacht

4) Handigheid in het verkeer.

De Urban Arrow kan vlot in het verkeer bewegen. Is ook wendbaar en absoluut niet zwaar. Kan wel snel te groot aanvoelen. Urban Arrow geeft zelf aan dat deze fiets aan te raden is voor mensen vanaf 1m70

5) Je bent op locatie en wat dan?

Mijn kinderen waren 4 en 8 toen ik de bakfiets kocht dus buggy en draagzak waren geen standaard meer om mee te nemen. Wel wordt de bak voor alles en nog wat gebruikt om te vervoeren. Gelukkig is tetris 1 van mijn favoriete spelletjes

urban arrow

6) Wat vind je partner of de grootouders?

Dat ik goed zot ben 😉 (lief bedoeld hoor) maar ze hebben bewondering voor mijn keuze. De fiets is ook mijn vrijheid en is een verlengde van mezelf

7) Ik heb een tweewieler bakfiets of een driewieler bakfiets omdat…

.Ik doe vooral stadsvervoer en dan is het, voor mijn aanvoelen een tweewieler wendbaarder. Daarom de keuze voor een tweewieler

bakfiets urban arrow

8) Dit wil ik graag nog zeggen over mijn bakfiets/fietskar

Als ik had geweten dat dit zo zalig was had ik nooit een auto gekocht!

Bedankt Eliah! Binnenkort verschijnen er nog reviews over bakfietsen en fietskarren maar denk je: Ik wil ook graag mijn ervaring delen! Stuur me even een berichtje via contact of via sociale media zoals facebook en instagram en ik stuur je de vragen lijst door!

Kus kus van deze dinosaurus

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.