Dino Ouder Zwangerschap

Geen bekkeninstabiliteit door ANITA BABY SHERPA zwangerschapssteunband

Zwangerschapssteunband BabySherpa

Mijn zwangerschapsapp heeft humor. Gisteren gaf hij mij de melding dat er een kans bestond op bekkeninstabiliteit… Echt ik wist niet of ik moest lachen of huilen. Zoals jullie al weten heb ik bij mijn eerste zwangerschap vanaf het begin bekkeninstabiliteit gehad. Eigenlijk nooit weggeweest en tadaaaa bij zwangerschap nummer 2 is hij natuurlijk nog harder aanwezig. We kunnen zagen of we kunnen een oplossing zoeken! Ik koos voor optie 2 en vond op het internet een ideaal hulpmiddel om toch nog met Matteo naar de supermarkt te kunnen wandelen i.p.v. te moeten kruipen. No joke!

Dit artikel bevat een gekregen product

Zwangerschapssteunband Anita Baby Sherpa

100% ondersteuning en ontlasting, 0% rugpijn! belooft de website van Anita en dat hoort elke dame met bekkeninstabiliteit graag. Hij viel net op tijd in de brievenbus voor een weekendje Plopsaland, met bijhorende treinreis naar Oostende. Daar tellen we nog een buggy, kleuter en verzorgingstas bij en je kan me wel vergelijken met een pakezel. Maar wel de ideale setting om de zwangerschapssteunband te testen.

Tijdens de treinrit naar Oostende, waar we een appartement hadden gehuurd, moest ik 1x overstappen dus deed ik hem thuis aan en op de laatste trein pas uit. Dat betekent dat ik hem droeg bij 2 wandelingen, 4 trappen (!), 1 toiletbezoek en 1 treinritje en ik hem niet uitdeed omdat het praktisch onmogelijk was om te ontspannen met Matteo die er ABSOLUUT geen zin in had.

Zwangerschapssteunband BabySherpa

Hij zat enorm comfortabel en gaf voldoende steun. Ook de dag erna in Plopsaland was het een godsgeschenk! Want ik was hem na de Samson & Gert kerstshow dus in de zaal vergeten bij de tante en dat heb ik mogen voelen. Naast het feit dat hij echt werkt, ziet hij er nog een beetje stijlvol uit met het hartje. Persoonlijk draag ik hem alleen als ik wandel of op uitstap ben en niet dagelijks thuis zodat de spieren niet lui worden. Dan doe ik hem over mijn t-shirt maar onder mijn trui aan, pas wel op met de klittenband en je kledij. Blijkbaar geen dikke vriendjes dan, oeps

Zwangerschapssteunband BabySherpa

GIVEAWAY ANITA BABY SHERPA GESLOTEN

Jep, je leest het goed! Ik mag er van Anita 1tje weggeven! Ik mag een Anita Baby Sherpa, Duitse maat S wat overeenkomt met een Belgische 38/40, weggeven aan jullie! Wat moet je doen?

1)    Volg me op Facebook EN/OF Instagram !

2)    Laat in een reactie op mijn Facebook bericht EN/OF Instagram foto over deze GIVEAWAY achter waarom jij hem wilt winnen.

3)    Delen/taggen is altijd lief!

4)    De winnaar wordt op de blog, facebook en instagram bekend gemaakt op 23/01/2018 !

5)    Lees zeker even mijn disclaimer over wedstrijden voor meer info over privacy en voorwaarden. Als je reageert dat je meewilt doen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Dat de beste mogen winnen!

Kus Kus van deze dinosaurus

Dit is een gekregen product, dit verandert niets aan mijn enthousiasme over het product. Lees mijn disclaimer voor meer info

16 Replies to “Geen bekkeninstabiliteit door ANITA BABY SHERPA zwangerschapssteunband”

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Wat fijn dat de band helpt zeg! En hij staat ook nog eens heel leuk. Hij ziet er prima uit op dat jurkje bijvoorbeeld.

 2. Wat fijn dat het voor jou goed werkt zeg. Ik weet wat het is, een band mocht bij mij helaas niet meer baten. Platliggen om het uur was het advies.

 3. Nicole schreef:

  Ik heb er ook last van gehad en had ook een buikband. Heeft bij de tweede wel geholpen bij de eerste was t zo heftig dat t niet hielp.

 4. Jamey Herben schreef:

  Oef wat lijkt me dat vervelend. Ik heb er gelukkig geen last van gehad!

 5. Lijkt me heel naar! Zelf (gelukkig) nooit gehad. Maar gelukkig werkt de band voor je.

 6. Bij mijn eerste zwangerschap had ik ook onwijs veel last van bekkeninstabiliteit. Dit was toen wel handig geweest 😉

 7. MamaPlaneet schreef:

  Oh wat een fijne winactie. Heel veel zwangeren hebben hier helaas last van. Zelf ben ik niet zwanger dus ik doe niet mee met de winactie.

 8. Ik heb er gelukkig nooit last van gehad, maar ik kan me voorstellen dat het een echte b*tch is!!!

  X Lazy Bird

 9. Goed wat je zegt dat je het thuis niet doet om je spieren niet lui te laten worden. Ik had destijds ook een Anita babybelt (maar wel een ouder exemplaar) en dat was nu net precies de opmerking van de verloskundige. Wist ik veel. Ik droeg ‘m toen een paar dagen continu. Daarna volgens de juiste manier gebruikt. Was erg fijn.

 10. Ooooh hééééél herkenbaar! Zo ontzettend pijnlijk is het! Gelukkig kom je er wel weer vanaf nadien!

 11. kvdhelder schreef:

  Deze ken ik niet! Ik droeg altijd goede ondersteunende buikbanden. Onder mijn kleding welliswaar. Ik vind deze niet echt heel fashionable, maar hij zal vast erg goed ondersteunen! Deze gun ik een ander, omdat ik zelf niet in verwachting ben,

 12. Wauw! Wat een fijn ding lijkt me dit zeg! Ik heb ook heel veel last van mijn bekken gehad tijdens mijn zwangerschap. Ik doe graag mee zodat ik hem hopelijk alvast in de kast heb liggen mocht ik binnenkort weer zwanger zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.