Boeken Dino Life

Charlie Magazine – F*ck Fake!

Charliemagazine

De mensen die mij op instagram volgen, zullen het al gezien hebben. Mijn enthousiasme over mijn abonnement van Charlie Magazine, kon ik gewoon niet onder stoelen of banken steken. Ik volgde ze namelijk al veel langer online omdat ik een echt twijfelkont ben over al of niet een abonnement nemen. Maar uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan en ik heb het me nog geen minuut beklaagd. Wat een verademing dit magazine en vandaag ga ik je overtuigen waarom jij ook op het einde van deze blogpost Fuck Fake gaat zeggen!  

Gedaan met fotoshopmodellen dankzij Charliemagazine

De laatste tijd stoorde me dit zo hard. Ik nam een magazine vast waar ik vroeger echt fan van was om nu tot de conclusie te komen dat ik geen afslanktips, gephotoshopte modellen of betere-sextips wilde (sex, wat is dat?) Deze verandering heb ik nog meegemaakt toen ik naar een magazine zocht over natuurlijk ouderschap en weet je: ik vind dat een positieve evolutie voor mezelf. Dat betekent dat ik groei en niet blijf hangen bij wat als ‘normaal’ wordt gezien maar echt kijk naar wat ik wil. Bij mij is dat nu: Fuck Fake! Gedaan met artikels alsof het lijkt dat je 10000 kg make-up moet op hebben en maatje 0 moet zijn om je ideale partner te vinden. Voor de éne is dit soort magazines een fijn tijdverdrijf maar ik was op zoek naar iets anders.

Charliemagazine

Charlie is een bookzine

Charlie Magazine is eigenlijk een online magazine dat 2x per jaar uitkomt als bookzine wat voor mij echt handig is. Want net zoals bij het Kiind magazine komt dit maar om de zoveel maand uit zodat ik eigenlijk met de weinige tijd die ik heb echt kan bijlezen. Ze hebben natuurlijk ook online een abonnement plus artikelen dus echt uitgelezen geraak je niet maar die kan ik dan bijlezen op de wc. Ja, de wc… Het enigste moment dat ik eventjes alleen gelaten word, of toch voorlopig want als de volgende kapoen zich aandient is die luxe terug gedaan.

Ze maken ook al hun producten met respect voor mens en dier en dat is voor mij toch weer een pluspunt. Ook staat onder elk artikel een kleine beschrijving over wie het geschreven/gefotografeerd heeft. Ze nemen geen enkel blad voor de mond en bespreken echt ALLES!

Charliemagazine

Dus zeg Fuck Fake!

Heb ik je overtuigd om een magazine te nemen? Waardoor een community kan steunen die échte verhalen en realistische rolmodellen publiceert? Klik dan hier voor meer info over een abonnement of verkooppunten.

Voordat de vraag wordt gesteld: nee, ik word niet gesponsord maar ik ben gewoon mega enthousiast. Dat is het doel van mijn blog: tips delen met jullie! 

Wat vind jij van Charlie Magazine?

Kus Kus van deze dinosaurus

25 Replies to “Charlie Magazine – F*ck Fake!”

 1. Krystle schreef:

  Ik lees eigenlijk nooit een magazine, maar kan me voorstellen dat je hier enthousiast over bent!

 2. Jamey Herben schreef:

  Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet veel magazines lees, maar deze klinkt best leuk.

 3. Ik ken dit magazine niet, maar ik kan me voorstellen dat je hier heel enthousiast over bent!

 4. Ik ken dit magazine helemaal niet. Ik heb onlangs weer een abonnement op de Linda afgesloten, die mag ik altijd graag lezen.

 5. Ik kende het nog helemaal niet. Abonnementen op tijdschriften neem ik eigenlijk nooit: ik leen ze altijd in de bieb.

 6. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik moet zeggen dat het me zo wel aanspreekt. Hoewel ik uiteraard dol ben op korting, moest ik echt even gniffelen om het ‘geen korting’ op de cover. Mooie tegenhanger van prijzen die op korting lijken, maar eigenlijk gewoon de normale prijs zijn 😉

 7. Ik lees momenteel te weinig helaas, maar dit magazine lijkt me wel leuk om een keer te lezen

 8. Lijkt me een leuke! Kiind is inderdaad ook chill wat betreft hoevaak ze uitkomen. Heb niet eens tijd om m’n maandelijkse bladen te lezen, vet jammer.

 9. Ik kende de magazine nog niet. Kan je hem makkelijk vinden in krantenwinkel?

 10. Leuk om op zo’n manier een tijdschrift uit te brengen! Alhoewel ik ook wel kan smullen om alle luxe en glamour van een mooi tijdschrift

 11. kikimultem schreef:

  Klinkt best grappig maar ik hou wel van een hele gestylde campagne .

 12. Jaaaa, ik kende dit magazine. Naar aanleiding van een briljant artikel heb ik heel erg zitten wikken en wegen. Maar met nog niet voldoende inkomsten kan ik het mij niet veroorloven om een abonnement te nemen. Geweldig magazine overigens!

 13. Ik ken dit magazine eigenlijk helemaal nog niet, ik ga er even naar kijken want het klinkt best leuk!

 14. Heb er nog nooit van gehoord. Maar ik lees bijna geen magazines buiten af en toe de flair.

 15. Ik lees eigenlijk vrijwel nooit een Magazine en deze ken ik trouwens ook niet. Klinkt wel erg leuk!

 16. ik ben ook heel enthousiast over het magazine, het feit dat alles bespreekbaar is spreekt mij ook enorm aan. En het lezen op het toilet… dat ken ik 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.