Dino Kind Kleuter Peuter

Cosmic Kids Yoga Adventure

yoga

De mensen die mij volgen op instagram zullen Cosmic Kids Yoga al eens zien voorbijkomen. Ik ben eigenlijk heel toevallig op hun youtubekanaal beland want ik had die dag zowel Harry Potter audiobooks als Yoga gezocht en bij aanbevelingen stond opeens Episode 28 | A Cosmic Kids Yoga Adventure based on JK Rowling’s Harry Potter and The Philosopher’s Stone. Natuurlijk helemaal nieuwsgierig klikte ik op het filmpje en ik was verkocht.

Hilariteit met brughouding

Ik vind vooral de lesgeefster Jaime geweldig. Ze is enorm aanstekelijk en toch straalt ze tegelijk rust uit. De Cosmic Kids Yoga is, zoals de zin het zegt, voor kinderen maar is ideaal om als ouder mee te doen. Dinopeuter is eigenlijk nog te klein voor echt te volgen. Daarom doe ik de oefening en dinopeuter doet mee op zijn manier.

Wat betekent dat, als ik op de grond lig, hij mee op mij komt liggen . Als ik brughouding maakte dat hij eronder kroop. Hilariteit alom als ik me in een klein bolletje wring, dat hij dan komt duwen met zijn hoofd alsof hij me wakker wilt maken.

De lesjes hebben verschillende thema’s. Je hebt bekende personen zoals Harry Potter of Elsa van Frozen maar ook onbekende die ze zelf hebben verzonnen zoals Mike and Muttit. Maar ook heb je yogalesjes, zenoefeningen en yogadisco, voor iedereen is er wel iets leuks te vinden.

Hun video’s zijn gratis omdat ze het van belang vinden dat kinderen wereldwijd de voordelen van yoga en relaxatie ondervinden. Ze werken op sponsering en  hebben een webshop waarin je boeken, DVD’s of yoga posters kunt kopen. Zo houden ze hun avonturen op youtube gratis. Misschien vind je er wel een leuk cadeautje voor je kinderen of petekind?

Klik hier om op hun youtube kanaal te kijken en klik hier om hun website te bezoeken.

Kus Kus van deze dinosaurus

One Reply to “Cosmic Kids Yoga Adventure”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.