Dino Life

Dag kabel, hallo quality time met partner!

netflix

schermafbeelding-2017-02-20-om-13-16-28

Kennen jullie het verhaal van de eerlijke kabelfirma die zowel goedkoop als betrouwbaar is? Nee? Ik namelijk ook niet! Na de zoveelste bemoeienis en verkeerde info waren we onze kabelfirma serieus beu en maakten we een drastische beslissing. We kozen een andere kabelfirma maar we namen alleen internet dus geen kabel meer. Na een proefperiode van 3 maanden kan ik vertellen wat we er nu van vinden.

Om duidelijk te zijn: de tv is er nog maar we hebben geen kabel dus geen zenders. Maar omdat we een appel tv hebben staat er blijkbaar wel Netflix en Youtube op. Maar eigenlijk gebruiken we Netflix alleen voor natuurdocumentaires over apen voor de dinopeuter die zo fan is van apen. YouTube dat gebruik ik dan voor bepaalde youtubers te volgen ipv op de smartphone en weer voor de dinopeuter om zijn favoriete liedje af te spelen van Samson en Gert.

Schermafbeelding 2017-02-20 om 13.17.54.png
Steeds opnieuw en opnieuw en…. opnieuw

Bye bye Netflix

Opeens stond de tv af want overeenkomen ‘s avonds wat we gaan zien op Netflix duurt te lang. We willen allebei iets anders en na een uur geven we het op. Dan maar lekker ouderwets praten. Zo staat de tv steeds meer en meer af ‘s avond en hebben we echt tijd voor elkaar. Geen constante instroom van informatie, geen herhalingen voor de 1000ste keer -ja FC de kampioenen we kijken naar jullie- en vooral geen nutteloze tijdopvulling want er is eigenlijk niets op tv maar toch zetten we iets op want wat moeten we anders doen als hersenloze zombies.

14681884_10209768669400873_1466237378958927932_n

Na 3 maanden weten we het wel! Geen kabel meer voor ons, de tv blijft veel meer af en er wordt terug gepraat tussen de dinos. Heerlijk, hadden we veel vroeger moeten doen want we sparen er ook een flinke duit mee uit!

P.s als we toch nog eens willen kijken. De laptop is handig voor 1 progamma en daarna ben je die ook weer snel beu!

Kus kus van deze dinosaurus!

2 Replies to “Dag kabel, hallo quality time met partner!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.