Baby Boeken Dino Kind Peuter

Geluidenboekje: De jungle van Marion Billet

boek

de-jungle-1

Net zoals zijn ouders heeft de dinopeuter een voorliefde voor boeken. Het allerliefste een boek met dieren en laat nu net dit boek dieren én geluid bevatten. De jungle is een boekje dat standaard met ons mee gaat als we een uitstapje doen omdat hij er altijd zoet mee is. Ideaal als je moet wachten op je eten.

Dit artikel bevat affiliate links

De jungle is 1 van een hele reeks geluidenboekjes van Clavis Peuters, ze zijn ontzettend leuk. Het is een kartonnen boekje met 6 prenten met bijhorende geluiden. Deze kunnen ze zelf horen als ze op het knopje duwen dat op de prent staat. Matteo kan dat al zo goed dat hij dus in andere boekjes altijd op zoek gaat naar die knopjes ook al bevatten deze boeken geen geluidknopjes. Enorm schattig.

de-jungle-2

Ik-scheur-alles-kapot-fase overleefd?

Kidsproof kan ik het boekje niet helemaal noemen. We hebben het boekje als sinds Matteo 6 maanden is en nu is hij 1,5 jaar (of 18 maand voor de mama’s die zo tellen) en ik moet zeggen het boekje heeft al veel te verduren gekregen. Het heeft ezelsoren en heeft de fase ik-scheur-alles-kapot net overleefd dankzij de plakband die we hebben. Maar dat zie je eigenlijk alleen op de eerste pagina zoals je op de foto’s kunt zien. De rest van het boekje ziet er nog super uit.

de-jungle-3

Oudersproof is het ook want het heeft een aan- en uitknopje! Godzijdank want soms wil je dat gewoon uitzetten om even rust te hebben en dan kan je het leugentje: oei het is kapot even gebruiken. Alleen het flapje dat erover hangt hebben we met een klein beetje plakband vastgekleefd want dat nodigde echt uit tot scheuren.

de-jungle-4

Wat ik en Matteo het aller-tofste vinden aan het boekje is het bijhorende dierengeluid. Het is niet als dierengeluid dat je soms hebt bij kinderboeken maar het echte geluid. Alsof je in de dierentuin staat en je neemt het op dat moment live op.

Formaat: 150 x 149 x 19 mm dus hij ligt lekker in je baby of peuter zijn handjes en je steekt het gemakkelijk mee in je handtas! De jungle is het ideale babyboekje voor de nieuwsgierige baby of peuter die enorm zot is van diertjes.

Kus kus van deze dinosaurus!

Sommige links in dit artikel zijn affiliate links. Dat betekent dat, als jij via mijn website een aankoop doet,wij  een klein percentje krijgen. Voor jou verandert er niet aan de prijs maar je steunt hierbij Dinos eten Koekjes! Dus dankjewel!

One Reply to “Geluidenboekje: De jungle van Marion Billet”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.