Dino Life Uitstappen

Dino Diary Day #2 – Comics Station Antwerpen

Comic station

Tijd voor een nieuwe Dino Diary Day en vandaag neem ik jullie mee naar Comics Station! Iets dat al lang op het lijstje stond en we eindelijk kunnen afvinken! We deden deze uitstap met mijn ouders, zus, schoonbroer en Daniel hun kindje. Comic station

Comic station

Meteen wanneer je binnenkomt staan deze leuke draaiblokken. Ideaal om de kleintjes even bezig te houden terwijl iedereen even het toilet opzocht. Ik heb een nieuw fototoestel sinds kort en ben nog volop bezig met de instellingen. Dus sommige foto’s zien er wat minder uit, mijn excuses hiervoor. Ben nog volop aan het leren!

Comic station

Comic station

Je kan ongeacht vanaf elke verdieping een glijbaan nemen naar het volgend verdiep. Ze hebben er zelfs eentje die 22,5 meter hoog is en de titel van Hoogste Indoor Glijbaan ter wereld mag dragen. Daar zijn mijn zus en schoonbroer alleen in gegaan en was de reactie: er kwam precies geen einde aan! Maar de andere twee zijn ideaal voor de kleintjes om samen in te gaan. Glijden ze goed? Diegene met jeansbroeken vonden het iets minder goed dus wil je snel glijden? Gladde broek aandoen zoals ik… dan glijd je gewoon te snel! oeps

Comic station
Tijdens het wachten even een fotootje met mijn mama

Comic station

Als je aan Matteo vraagt welk attractie hij het allerleukste vond dan was het de simpele foamkussenhoek. Voor de liefhebbers: Level D, nummer 17, speelzone: Baby Comics. Het moet niet altijd fancy zijn voor de kids.

Comic station

We hebben daarna nog even Level C bezocht, namelijk De Smurfen en Lucky Luke.  Daar deed ik -zwanger!- mee aan de de Prairie Race. Ik zal je al vertellen, ik was de laatste die met het paard over de eindmeet ging. De laatste zullen de eerste zijn? Toen kreeg iedereen honger en hebben we de Comics Kitchen bezocht maar daar zijn jammer genoeg geen foto’s van genomen. Iets met een zwangere die te veel honger had…

Aanrader?

Gaan we terug naar Comics Station? Absoluut! Er zijn een aantal attracties die we niet hebben gedaan maar we gaan wachten tot ik bevallen ben. Want eigenlijk is het ideaal om met een baby te gaan doen. Het is binnen, warm en genoeg plekjes om rustig borstvoeding te geven terwijl de andere ouder met het kindje in de attractie gaat.

Zelf zeggen ze dat ze ideaal zijn vanaf 4 jaar maar onze 2,5 jarige deed lustig mee onder begeleiding van papa. Ons neefje van 1,5 jaar die vond na de Baby Comics dat het tijd was voor een dutje dus ik denk dat hij ook graag een herkansing wilt!

Ken jij Comics Station Antwerpen?

Kus Kus van deze dinosaurus

11 Replies to “Dino Diary Day #2 – Comics Station Antwerpen”

 1. Nicole schreef:

  Nee kende ik helemaal niet, maar ziet er erg leuk uit!

 2. Alleen die glijbaan vind ik al geweldig. Ik kan me voorstellen dat kinderen daar helemaal blij van worden. En sommige ouders ook ; )

 3. Voor mij wat ver weg, maar het ziet er wel geweldig uit! Heerlijk zo’n dagje uit!

 4. Jamey Herben schreef:

  Wat een leuke fotos zeg! Vooral die op de glijbaan!

 5. bonnie schreef:

  Een uitstap met het hele gezin is altijd leuk en een uitstap naar Comics Station een geweldig avontuur !!!

 6. Ik kende dit nog niet, ziet er leuk uit! Dochtertje is vorige week 1 geworden, dus voorlopig is ze er nog niet aan toe denk ik.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.