Dino Life Uitstappen

Dino Diary Day #3 – SNEAK PEAK LIDL babyproductenlijn in Pairi Daiza

pairi daiza

Dino Diary Day ! Hierbij neem ik jullie een dagje mee in ons leven aan de hand van foto’s. Lekker gezellig alsof je er zelf bij was. Vandaag neem ik jullie mee naar Pairi Daiza waar een persevenement was van de Lidl Babylijn! Lees snel verder voor deze sneak peak! 

Biologische kinderproducten nu in de babylijn van Lidl

Lidl babylijn

Er komen een heleboel leuke babyproducten aan bij de Lidl ! Ik heb een leuke goodiebag gekregen en ben volop aan het uittesten om mijn oordeel te geven.

Deze leuke babykledij zat er jammer genoeg niet in maar staan wel hoog op mijn wishlist!

Het leuke aan dit persevenement was dat de familie gezellig mocht meekomen! Dus wanneer wij allemaal braaf aan het luisteren waren naar de uitleg hoe deze producten zijn ontstaan, trokken onze niet-bloggende partners met kids door het park.

Gezellige familytime in Pairi Daiza

Wat is Pairi Daiza groot! We hebben de helft niet kunnen doen omdat het zo groot was en ik nog wat last had van mijn bekkeninstabiliteit. We hebben al besloten dat we ergens in September of Oktober gaan terug komen. Maar dan boeken we een leuke b&b in de buurt om zo de file te vermijden en echt te kunnen genieten van 10 tot 18u.

Matteo

De dag sloten we thuis af met een lekker biologisch fruitknijpzakje van Lidl.

Ben jij al eens in Pairi Daiza geweest? 

Kus kus van deze dinosaurus !

10 Replies to “Dino Diary Day #3 – SNEAK PEAK LIDL babyproductenlijn in Pairi Daiza”

 1. Wat een gezellige dag is dat! super leuk dat jullie met z’n allen daar naartoe konden gaan, is toch wel heel gezellig. Ik ben er nog nooit geweest, maar lijkt me wel tof!

 2. Wat geweldig dat ze bij de lidl zo’n biologische lijn hebben zeg! Ik vind dat echt een fijne supermarkt met een groot aanbod.

 3. Dat ziet eruit als een hele gezellige dag! We zijn fan van de baby/kinderkleren die ze af en toe bij de Lidl hebben. Nu ik zie dat ze nog heel veel andere dingen in het assortiment krijgen, gaan we die zeker eens proberen!

 4. Oh dat klinkt echt als een heerlijke dag! Wij hebben geen Lidl in de buurt en daar baal ik altijd zó van!

  1. Dinomama Cindy schreef:

   Ik ben gezegend met héél véél supermarkten in mijn dorp. You name it and i have it :p

 5. Dat ziet er uit als een gezellige dag! Ik kende het park niet maar ga het onthouden als we eens naar België gaan. Zelf uit de babyproducten maar Lidl is toch wel erg goed volgens mij met z’n babyspul.

 6. Wat een mooi park! Die gaat op de lijst. En wat fijn, die goodiebag! Wij zijn altijd erg fan van knijpfruitjes. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.