Disclaimer

Copyright

Tenzij anders vermeld zijn de schrijvers van “Dinos eten Koekjes” de wettelijke copyright houder van al het materiaal op deze blog. Derden mogen dit niet gebruiken om te her-printen of publiceren zonder onze geschreven toestemming. Indien u deze krijgt, gelieve altijd terug te verwijzen naar deze blog.

Gebruik je onze tekst of afbeeldingen zonder toestemming ongeacht via de blog of sociale media ? Dan loop je het risico dat u een schadeclaim in je mail krijgt. Hierover is geen discussie mogelijk en moet gewoon betaald worden! Wij werken hard aan onze blog en verdienen daar de eer ook voor.

Alle geschreven tekst, afbeeldingen of foto’s zijn onze eigendom of hebben wij schriftelijke toestemming om deze te plaatsen.

Indien er iets op “Dinos eten Koekjes” staat dat eigendom van iemand anders of jouw zou zijn, gelieve dan contact op te nemen zodat we het probleem kunnen aanpakken. Ook bij onjuiste info, mag je ons altijd contacteren. 

Samenwerkingen

We staan wel altijd open voor een toffe samenwerking maar zullen altijd deze samenwerking in welke vorm dan ook eerste uitvoerig testen zodat het bij onze bloginhoud past. Pas daarna zal de samenwerking of het product besproken worden op onze blog.

Testproducten die vrijblijvend worden aangeboden, hebben geen garantie op een blogpost.

We zijn ook steeds eerlijk tegenover onze lezers en zullen altijd vermelden of dit een gesponsorde samenwerking is of gratis producten zijn

Wil je graag samenwerken? Mail dan naar info@dinosetenkoekjes of gebruik het contactformulier.

Would you like us to write about your brand, webshop or product? Please e-mail us at info@dinosetenkoekjes.be or contact 

Privacy

Jouw contactgegevens worden niet doorgegeven aan andere personen of bedrijven tenzij dat dit vermeld staat tijdens een winactie voor de winnaar te contacteren.

Naast dat Dinos eten Koekjes graag koekjes eet, verzamelen we ook cookies om bezoekersstatistieken te kunnen verkrijgen. Deze informatie gebruikt Dinos eten koekjes nog meer af te stemmen op de wensen van jullie als lezers.

Wedstrijden

Tijdens elke wedstrijd worden de regels duidelijk vermeld waaraan je moet voldoen om de prijs te winnen. De winnaar word bekend gemaakt via het kanaal waar de wedstrijd doorgaat. Dit kan blog, Facebook en/of instagram zijn. De winnaar krijgt dan 7 dagen de tijd om zich aan te melden anders word er een nieuwe winnaar gekozen.

Dinos eten Koekjes is nooit verantwoordelijk voor het kwijt raken van prijzen tijdens verzending. Ook zijn is Dinos eten Koekjes niet verantwoordelijk als het bedrijf dat de prijs geeft de prijs verzenden. Mocht hier iets mis gaan zullen we ons best doen om een oplossing te vinden. Mocht dit niet lukken dan is Dinos eten Koekjes is niet verantwoordelijk voor de verloren prijs maar berusten wij ons op overmacht.

Affiliate links

Sommige links op de website zijn affiliate links. Dat betekent dat als jij via mijn website een aankoop doet, wij een percentje krijgen. Voor jou verandert er niets aan de prijs maar je steunt hierbij Dinos eten Koekjes! Dus dankjewel!