Baby Dino Kind Peuter

Het ideale babyborrelcadeau!

tandjespijn

Een kinderarmbandje voor kinderen. You love it or you hate it! Zelf vond ik het idee altijd prachtig maar ik vond nooit een armbandje naar mijn zin. Zo’n naamarmbandje vond ik nogal onhandig en bombastisch. Daarom zocht ik voor onze dochter Vienna iets subtiel maar toch aanwezig. Een armbandje dat ze heel waarschijnlijk niet meer zal kunnen dragen wanneer ze groter is, maar waar ik met veel liefde kan naar terugkijken als herinnering aan haar babyperiode.  Zo kwam ik in contact met Laura van Lovy luxe sieraden voor baby, kind en mama. Vandaag laat ik jullie zien met welk armbandje Vienna schitterde op haar babyborrel.

Dit artikel bevat een gekregen product.

Luxe kinderarmbandje

De voorpret begint al als je het doosje ontvangt. Mooi en met veel liefde ingepakt, een kant en klaar cadeau dat je zo kan afgeven. Met veel plezier pakten we het juweeltje uit. Een prachtig zilveren armbandje. De ronde bolletjes met hier en daar een hartje maakt het juweeltje zacht en tijdloos.

Wat mij jammer genoeg altijd herinnerde aan mijn naamarmbandje van vroeger, waren de ontzettend scherpe randen van het naamplaatje omdat het zo dun is! Gelukkig is dat bij dit armbandje niet het geval.  Zowel de bolletjes als het hartje hebben een afgeronde afwerking waardoor er geen scherpe randjes zijn.

kinderjuweel

Ze groeien zo snel!

Ja, cliché, maar gelukkig is het kinderarmbandje er op voorbereid. Het verlengkettinkje waardoor het armbandje nog 2,5 cm meegroeit, zit er standaard bij.  Daardoor kan onze kleine hartendief Vienna het nog lang dragen. Duurzaamheid ten top.

Het is zeker stevig! Broerlief vond het interessant.  Hij dacht dat hij er, net zoals bij zijn barnsteenarmbandje, gewoon kon aan trekken zodat het los klikt. Is dus niet het geval maar het brak niet. Nu raad ik niet aan om er elke dag eens goed aan te trekken! Maar stevig is het wel voor die ontdekkende kinderhandjes.

kinderjuweel

Dus zoek je een ideaal babyborrelcadeautje of kraamcadeau of doe eens zot werpgoud (deze naam heb ik niet zelf verzonnen!) dan is een Lovy kinderarmbandje een mooi idee!

Heb jij een kinderarmbandje voor jouw kindje?

Kus kus van deze dinosaurus

Dit is een gekregen product, dit verandert niets aan mijn enthousiasme over het product. Lees mijn disclaimer voor meer info

6 Replies to “Het ideale babyborrelcadeau!”

  1. Ahh wat ontzettend schattig! Dit zou ik inderdaad leuk vinden om te krijgen met mijn babyborrel 🙂

  2. Bonnie schreef:

    Vroeger had je enkel de “iedereen had hetzelfde” naamarmbandjes. Deze is veel leuker én mooier.

  3. Wat leuk!!! Als ik een meisje had gehad dan had ik dit zeker gekocht, het liefst ook nog twinning met mama 😉

  4. Ingrid schreef:

    Super schattig zo n armbandje en inderdaad een leuk cadeau voor de kraam borrel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.