Dino Kind Dino Life

Het ideale kerstcadeau? Een fotocanvas met je kapoen!

Smartphoto Fotocanvas Delux

Ik ben een vrouw van planningen. Dat betekent dat ik in augustus net na mijn verjaardag al begin met de voorbereiding van de komende feestdagen want vanaf september tem december hebben we ongeveer 5 verjaardagen, 1 sinterklaas en 3 kerstfeesten… Dus zoals je al kan lezen moet er serieus wat gepland worden. Nog een voordeel is dat ik nu al een cadeau besteld heb om de kosten te spreiden; het is voor mijn vader die dus NOOIT op de wondere wereld van het internet zit en daarom kan ik jullie zijn cadeau al tonen! Namelijk een fotocanvas deluxe van smartphoto  met zijn (voorlopig) 2 grootste schatten op.

Smartphoto Fotocanvas Delux

Dit artikel bevat een gekregen product

Fotocadeau met een kleinkind op, altijd een winnaar!

Vorig jaar hadden we hem namelijk ook een fotocanvas gegeven omdat je op termijn gewoon niet meer weet wat kopen voor de grootouders. Ze kopen namelijk al zelf wat ze graag willen dus wordt het enorm moeilijk. Gelukkig had de papoe (zijn aanspreeknaam door de kleinkinderen) aan de bonnie al laten weten dat hij echt graag elk jaar zo’n fotocanvas wilde met de kleinkinderen. Wat een toeval want mijn vader is namelijk de allermoeilijkste om een cadeau te geven. Hij wilt nooit iets, dus geven we hem eigenlijk al jaren standaard snoep of kraslotjes. Vanaf nu hebben we elk jaar een cadeau voor hem, oef!

Smartphoto Fotocanvas Delux

Nog zo’n topcadeau is een fotokalender voor overgrootmoeder namelijk de bomma van dinopapa. Zij krijgt ook al standaard elk jaar een fotokalender met foto’s van alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen met bijhorende partner. Het begint wel wat krap te worden met dat aantal familieleden maar zo kan ze gelukkig geen 1 verjaardag missen wat ze namelijk verschrikkelijk vindt! Als je nog trouwens wat cadeautjes zoekt voor Kerstmis kan ik je deze inspiratiepagina aanraden om dit jaar cadeautjeskampioen te worden!

Smartphoto Fotocanvas Delux

Smartphoto Fotocanvas Deluxe

Na wat heen en weer gemail met de klantenservice omdat ik met mijn mommybrain het verkeerde huisnummer had doorgegeven werd dat probleem snel opgelost. Een paar dagen later kregen we de fotocanvas aan huis geleverd en wauw… Naast het feit dat de 2 topmodellen er prachtig op staan -schouderklopje- is de kwaliteit van de canvas ook nog eens perfect.

Snel, het haakje erop zodat we al eens konden uittesten aan de muur terwijl de papoe aan het werken is zodat we al eens konden genieten. Dinopeuter en dinoneefje herkenden zichzelf snel op de canvas en werden mee enthousiast. Ik denk dat ik cadeautjeskampioen word dit jaar!

2 kids

Wil je ook enthousiast je fotocadeautje bestellen zodat je stressvrij naar Kerstmis kunt toeleven? Neem dan snel een kijkje op smartphoto en wordt cadeautjeskampioen dit jaar!

Wat geven jullie dit jaar voor Kerstmis?

Kus Kus van deze dinosaurus

Dit artikel bevat een gekregen product, lees mijn disclaimer voor meer info. 

28 Replies to “Het ideale kerstcadeau? Een fotocanvas met je kapoen!”

 1. Wat een super leuk cadeau, mooie foto ook! Ik heb nog helemaal niet gedacht aan kerst.

  1. Cindy Reyns schreef:

   Hahaha de meeste mensen nog niet hoor. Ik ben nu zelfs al de familiefeestjes aan het plannen wegens grote familie :p

 2. Wat een leuk cadeau. Wij willen mijn ouders ook nog een keer verrassen met een grote canvas van alle kleinkinderen bij elkaar.

 3. Jemig, daar nu al mee bezig zijn? Ik (her)ken dat van vroeger. Maar de laatste jaren loop ik echt achter de feiten aan. Kerstkaarten doe ik om die reden al niet meer. Ook niet gezellig eigenlijk. Ik heb inderdaad ook eens een canvas aan mijn moeder gegeven (met haar en mijn dochtertje erop). Zo leuk! Goede suggestie.

  1. Cindy Reyns schreef:

   Ik doe ook geen kerstkaarten hoor, veel te veel werk om daarna weggegooid te worden. Gewoon een leuke kerstfoto via de mail en sociale media hahahaha

 4. sofiehoen schreef:

  Ik weet nog niet wat ik ga geven, maar dit vind ik wel een heel leuk idee. Ik zal het zeker onthouden!

 5. Dit zijn altijd de leukste cadeaus vind ik. Je hebt er voor langere tijd wat aan en ook nog eens de herinneringen! Ziet er heel goed en leuk uit!! 🙂

 6. Wat ontzettend leuk zeg! Wij hebben er ook eentje hangen van mijn vriend en mij samen.

 7. Een aantal jaren terug hebben we mijn moeder een canvasfoto cadeau gegeven. En die hangt nog steeds. We proberen elk jaar iets nieuws te bedenken voor kerst. Dat is nog best lastig.

 8. Haha, de feestdagen zijn voor mij nog zooo ver weg. Maar met vijf verjaardagen in zo’n korte tijd heb je sowieso altijd wel iets te vieren 🙂 Gelukkig is zo’n foto altijd leuk om te geven 🙂

 9. Wij geven zoiets ook wel eens cadeau met de feestdagen. Al ben ik daar nu totaal nog niet mee bezig!

 10. Wat een vrolijke foto! Leuk idee om te geven met de feestdagen. Ik denk dat iedereen het wel leuk vind om zoiets te krijgen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.