Kleuter

Kipod toys

kipod sinterklaas cadeau

Speelgoed en mijn woonkamer dat is toch altijd een haat-liefde relatie. Ik zie Matteo graag spelen maar erger me soms blauw én geel én groen én rood.  Waarom moet een simpel stukje speelgoed altijd zoveel verschillende kleurtjes hebben. En dan nog het liefst in de meest foute disco combinaties. Daarom ben ik fan van hout speelgoed. Als dat houten speelgoed ook nog eens de creativiteit van Matteo stimuleert, dan is dat voor mij de winnaar. Daarom vandaag een blogpostje over Kipod Toys en een leuke winactie!!!

Deze blogpost bevat een gekregen product

 Sticard

We kregen 2 producten van Kipod Toys waarvan we 1 hebben uitgetest. De andere geven we weg! Omdat Matteo jarig was, besloot hij de Sticar voor zichzelf te houden en de Ta-Da cadeau te geven aan iemand van jullie!

Ons testpakket bestaat uit 2 houten autootjes, 3 rollen smalle zelfklevende washitape in verschillende kleurtjes, 1 rol brede tape in zwart/wit geblokt patroon en 1 rol brede tape met straatpatroon.  Zelf had ik in mijn knutselkast ook nog enkele rollen washitape zitten.

Kipod

kipod

kipod

 3…2…1… Race

Enthousiast pakt Matteo de doos uit.  En daar begint de duurzaamheid van dit merk al. De doos is zo gemaakt dat je de 2 auto’s en bijhorende “wasabitape”, zoals Matteo het graag noemt, er meerdere keren terug kunt in opbergen en gemakkelijk meenemen. Persoonlijk vind ik de dunne washitape (sorry Matteo !) net iets te moeilijk om het zelfstandig te kunnen gebruiken. Onze 3 jarige heeft mijn hulp nodig en ook ik heb er moeite mee om het netjes los te prutsen. Het draait nogal snel. Maar de 2 andere, bredere washitapes gaan vlotjes. Al snel heeft Matteo een heel racecircuit gekleefd. Met bijhorende zwart/wit geblokte start/stop streep.  De auto’s worden kleurrijk gepimpt. Zalig om te zien hoe creatief hij aan de slag gaat.

Wanneer ik de doos washitape van mama boven haal, waar hij anders nooit mag aankomen, kan zijn geluk niet op. De auto’s worden nog meer gepimpt en dan kan de grote race beginnen. Voor de rest van de namiddag hoor ik hem niet meer en wanneer Vienna op de speelmat ligt, vliegen de auto’s net niet rond haar oren.

kipod

WINACTIE GESLOTEN

Wij zijn enthousiast over dit merk dus daarom geven we de Ta-Da balanceer circus zomaar gratis weg! Hier zijn de voorwaarden:

1)Je volgt Dinos eten Koekjes op Facebook of Instagram. Volg je beiden, dan maak je dubbel kans!

2) Tag een andere mama/papa !

De winnaar wordt vrijdag bekendgemaakt op de blog, Instagram en Facebook. Lees mijn disclaimer over winacties op Dinos eten Koekjes zeker nog een keer door.

kipod

Veel winplezier!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.