Baby Dino Kind Dino Life Kleuter Peuter Reizen Uitstappen

Lederen wegloopbandje van atelier Feryn

Lederen wegloopbandje

Dinopeuter die geen zin heeft om mama haar hand vast te houden en een druk bezochte plaats zoals een middeleeuws festival. Dan heb ik een mega stress, want ik wil doodgraag dinopeuter vrij laten om te gaan ontdekken maar mijn mamahart trekt dat niet zo goed. Angstzweet druppelt van mijn rug als ik hem even uit het zicht verlies. Gelukkig heb ik de oplossing gevonden namelijk een wegloopbandje. Maar omdat ik fan ben van duurzaam en toch een zwak heb voor mooie spulletjes was mijn zoektocht niet gemakkelijk. Tot ik atelier Feryn als tip kreeg van andere mama’s en na een snelle blik op hun website was ik verkocht! Vandaag hoop ik jullie mee warm te maken voor dit pareltje gemaakt door drie zussen.

lederen wegloopbandje

Zacht Europees lederen wegloopbandje

Ik heb twee versies besteld namelijk 1 voor dinopeuter en 1 voor dinoneefje want ik ga namelijk met twee deugnieten op stap. Ieder een andere kleur dus perfect om te testen op een dreumes en een peuter. In het begin is het even zoeken naar de juiste manier om de knoop los te maken zodat je het over hun pols krijgt. Maar dat is even een kwestie van oefenen. Ik vind dit een pluspunt want als ik het al moeilijk rond hun pols krijg, dan krijgen zij het misschien ook moeilijk er terug af? Een mama kan dromen J

Maar welke gegevens staan er op het wegloopbandje?

Waar je bij de meeste wegloopbandjes maar 1 telefoonnummer kan plaatsen kan je er hier 2 op krijgen met voorafgaand een aanspreektitel zoals mama, papa, oma, opa,… afhankelijk voor wie je de armband maakt. Je kan dus ook een armbandje maken speciaal als je kleine spruit meegaat met de grootouders op vakantie.

Je kan ook voor een leuk symbooltje kiezen en uit 6 verschillende kleuren. Ik heb ervoor gekozen om dinopeuter de kleur geel te geven en dinoneefje de kleur blauw.

Lederen wegloopbandje

Wat vinden de kindjes van het wegloopbandje?

Om het met dinopeuter zijn woorden te zeggen: moooooooooi! Hij vond het armbandje geweldig en IEDEREEN moest het zien wanneer hij er mee kwam showen. Dinoneefje wist niet goed wat hij er van moest vinden. Hij heeft dan ook uitvoerig uitgetest of hij het toch echt niet uit kreeg. Ik kan je gerust stellen, dat lukt dus niet. Hij komt van een moeder die elk kinderslot kon kraken als kind dus ik heb hoge verwachtingen wanneer hij aan iets begint te prutsen.

Dus zoek je een lederen wegloopbandje met een minimale ecologische afdruk gemaakt door Belgisch vakmanschap? Dan is atelier Feryn, waar deze leuke armbandjes die per stuk 18€ kosten gemaakt worden, helemaal jouw ding! Klik hier als je niet kan wachten om deze lederen wegloopbandje wilt kopen.

Heb jij een wegloopbandje voor jouw kind?

Kus Kus van deze dinosaurus!

Edit: Ik heb deze lederen wegloopbandjes zelf aangekocht maar atelier Feryn liet me toe om foto’s van hun eigen site als extra beeldmateriaal te mogen gebruiken. Daarvoor nog een extra dank!

19 Replies to “Lederen wegloopbandje van atelier Feryn”

 1. Vroeger wel, maar nu zijn ze wat ouder. Ik vind die leuke bandjes, en geweldig dat er twee telefoonnummers op kunnen!

 2. Wat lijkt me dit mega handig zeg en het ziet er ook nog eens onwijs stylish uit!!

 3. Ik heb geen kleine kinderen meer, maar ik vind deze bandjes wel erg leuk en nuttig. Het gevaar vind ik wel dat de naam van het kind erop staat. Mensen met kwade bedoelingen kunnen het kind zo wel met de naam aanspreken. Dat vind ik persoonlijk een minpuntje.

 4. Super mooi deze. Ik heb ook wegloopbandjes voor mijn kinderen. Maar dan van siliconen. Lekker plakkerig met erg warm weer. Ik ben nu ontzettend in dubio of ik deze ga bestellen voor mijn beide weglopers

 5. Krystle schreef:

  Die zien er leuk uit zeg! Ik heb het niet, maar zou wel erg handig zijn.

 6. alovelyadventurenl schreef:

  Wauw deze zijn echt mooi! Ik ben nog op zoek naar een mooi bandje wat ook goed tegen water, zon en zee kan.. zal ik het dan nu eindelijk gevonden hebben???

 7. Handig idee zeg! En ze zijn nog mooi en stoer ook. En lekker zacht voor een tere pols, dat is ook wel prettig. Zelf geen kindjes, maar ik stuur de link door naar mn mama-vriendin.

 8. Ik heb geen kinderen, maar vind dit wel een superleuke oplossing voor ooit in de toekomst. Toch een prettig idee dat er nu van dit soort dingen zijn waarvan kinderen het wellicht geen probleem vinden om te dragen.

 9. Wat een super handige bandjes zijn dat zeg. Dat zou zeker wat zijn voor mijn meisje, naar mate ze wat ouder wordt, wordt het ook wat minder, maar ze heeft tijden gehad van weglopen. We stonden op een camping, en een paar keer is ze zo de camping afgelopen. En ze loopt ook heel gemakkelijk met anderen mee. Gelukkig hebben we haar nu zo ver dat ze weet dat dat NIET mag.

 10. Wat handig en ze zien er nog mooi uit ook. Dit ga ik binnen een paar jaar zeker kunnen gebruiken. Nu is mijn zoontje nog wat klein

 11. Ideaal. Ik geef ze altijd een ketting met naamplaatje op als het ergens erg druk is en ze de weg niet kennen. Mijn oudste kent nu ook mijn telefoonnummer uit haar hoofd, dus dat scheelt

 12. Oh super ! Ik was daarstraks nog bezig over het verlof en zo een bandje, deze zijn origineel ! En €18 is eigenlijk geen geld !

 13. Daphne schreef:

  Heel handig! En veel mooier dan plastic! Nooit meer kindjes die weglopen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.