Dino Kind Kleuter Peuter

Natuurlijke snacks voor heel het gezin + WINACTIE BEAR (gesloten)

bentobox

Iedere ouder kent het geheim van een dag te overleven als je met je kind op uitstap bent. Namelijk een goed gevulde snackdoos in je rugzak! Wij -dinopapa en ik- vonden in het begin heel moeilijk onze weg in al die snacks voor kinderen. De suiker vliegt nog net niet tegen je oren of het zijn de kleurstoffen die stiekem in de mond van je kind geraken. Na 1 jaar hebben we ongeveer wel een verzameling snacks waar zowel dinopeuter als wij heel hard van genieten. We hebben er voor gezorgd dat altijd iedereen van de snackdoos kan mee-eten. Want zeg nu zelf? Waarom zou je iets aan je kind wel geven dat jij zelf niet eens zo graag eet? Vandaag een rondleiding in onze snackdoos met natuurlijke snacks en een toffe winactie!

Bear Yoyo

Fruitzakje

We weten allemaal dat fruit goed voor ons is en vooral als je aan het groeien bent. Maar een appel, banaan of ander fruit meenemen is soms niet handig. Bij ons steekt de snackdoos vast in onze rugzak en wordt er vers fruit extra toegevoegd. Maar deze dinomama is soms een vergeethoofd en dan komen deze fruitzakjes goed van pas! Wij kopen verschillende merken maar letten erop dat het 100% fruit is. Je hebt namelijk merken die soms een extra smaakje toevoegen zoals speculaas of chocoladepudding.

bear

Koekjes

Die kunnen niet ontbreken in een snackdoos als tienuurtje. Meestal kiezen we voor een merk die gezoet is door fruit of een No Junk Promise hebben. Dit zijn merken die beloven dat er geen ‘rommel’ inzit zoals kleurstoffen of kunstmatige smaken.

bear

Bear Pure Fruit YoYo

Dit leuk beertje heb ik eens ontdekt in de buurtwinkel. Onze winkel heeft een gang vol natuurlijke producten waar je gluten-, suiker- en/of lactosevrije voedingswaren vindt. Toen ik op de verpakking las dat ze ‘natuurlijke snacks van vers gebakkenfruit en groenten zonder toegevoegde suikers of fruitconcentraten’ waren gingen ze mee naar huis.

Wij zijn fan van Bear Pure Fruit YoYo ! Ze zijn heerlijk zoet waardoor je toch een paar keer dubbelcheckt of het wel inderdaad suikervrij is. Ik verdeel meestal 1 rolletje in een paar stukjes en dan kan iedereen meegenieten. In elke verpakking, die trouwens bestaat uit 90% FSC-gecertificeerd papier, steekt ook een geïllustreerde avonturenkaart die over een land gaat. Als je 10 bearcodes (barcodes) verzamelt en opstuurt krijg je gratis een wereldkaart en stickervel! Dat is leuk meegenomen.

bear

bear
Snel zijn is de boodschap!

WINACTIE! (gesloten, winnaar is al gecontacteerd)

Ben jij ook al fan van het product geworden door mij? Wel goed nieuws! Ik mag in samenwerking met BEAR een setje cadeau geven! Wat moet je doen?

-Reageer hieronder dat je meedoet

 • Like mijn facebook EN/OF instagram, laat in de reactie achter wat je hebt geliked. Beide? Dubbel kans!
 • Open voor België en Nederland
 • De wedstrijd sluit op 18 juni en de winnaar wordt 19 juni bekend gemaakt.
bear
Win dit leuk pakketjes van Bear!

Kus Kus van deze dinosaurus!

Dit is een gekregen product, dit verandert niets aan mijn enthousiasme over het product. Lees mijn disclaimer voor meer info

17 Replies to “Natuurlijke snacks voor heel het gezin + WINACTIE BEAR (gesloten)”

 1. Oh wauw wat een leuke winactie. Ik ben ook heel erg opzoek naar gezonde alternatieven. Ik doe dus heel graag mee. Ik volg je op insta bloglovin en facebook. Ps woonachtig in Nederland

 2. Leuk! Ik doe ook mee! Ik heb je gevolgd/geliked op insta en facebook 🙂

 3. Graag doe ik mee Ik like/volg je nu op Instagram(daar heet ik @hellofromelice)

 4. WIj doen mee en volgen je al een tijdje mee op facebook (dus ook geliked)

 5. Ik heb hier over gelezen, maar heb het zelf nog nooit geproefd. Maar het lijkt me lekker! En fijn dat het natuurlijke snacks zijn!

 6. Ik ken deze snacks nog niet, ziet er wel leuk uit! Volgens mij heb ik ze in Nederland nog nooit gezien.

 7. Ik ben wel heel benieuwd naar dit merk. Wij hebben zelf altijd fruit, dat vinden de jongens heerlijk

 8. Heel erg leuk. Ik doe zelf niet mee met de winactie maar het merk ziet er goed uit!

 9. Wat handig zeg en leuk die Bear Pure Fruit Yoyo… Ik doe niet mee aan de winactie, maar ik begin wel al fan te worden.

 10. Wij hebben altijd ‘gewoon’ fruit’ , al vinden ze fruitzakjes wel lekker. Heel af en toe, als ik de Pinterest moeder uithang :p dan maak ik zelf de fruitzakjes.

 11. Ik doe niet mee met de winactie maar iedereen veel veel suc6. Maar het ziet er wel goed uit.

 12. Leuk ik doe mee! Lijken me perfect voor mijn peuter. Ik volg je al op instagram en ga je nu volgen op facebook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.