Dino Ouder

Mijn top 5 populaire artikels in 2019

dinos eten koekjes

Het is de laatste maandag van 2019! Whoepwhoep! Ik dacht ik doe eens zot op de laatste maandag van het jaar en daarom vandaag… Tromgeroffel…. Top 5 berichten van 2019 ! Plus mijn eerlijke mening waarom ik wel of net niet vind dat ze in dit lijstje horen. Veel leesplezier!

1) De niet te verslaan Montessori leertoren dankzij IKEA HACK!

Geen wonder dat die populair blijft! Het is echt mijn nummer 1 artikel op dinos eten koekjes en stiekem ook mijn grootste trots. Dagelijks word hij opengedaan, nagebouwd en krijgen we de prachtige resultaten te zien op sociale media of onze inbox. Misschien kan ik in 2020 nog eens wat ikea hacken uittesten? Klik hier als jij hem ook wilt maken en laat me zeker je resultaat zien!

IKEA HACK LEERTOREN

2) Eervol maar leervol! Cursus: Samen groeien uit verbinding

Mijn 2de artikel dat dagelijks word opengedaan en doorverwijst naar Nele Flamang haar cursus: Samen groeien uit verbinding. Wist je trouwens dat Nele in een podcast hierover te horen is van Radio mama? Nee? Wel klik hier en je kan direct haar vol passie horen vertellen over dit onderwerp. Helemaal overtuigd? Ga dan zeker haar cursus volgen! Nog even teruglezen? Klik dan hier!

Nele FLamang

3) Verrassende blijver: Het nut van een strikmutsje

Deze blijft me verrassen dat hij populair blijft… Je zou toch denken dat het strikmutsje al is ingeburgerd maar toch dagelijks mensen die komen lezen hoe goed een strikmutsje is voor te ontprikkelen. Of misschien eerder voor de handige handleiding hoe je zoiets in godsnaam strikt? Klik hier als jij ook verstrikt geraakt in een strikmutsje.

strikmutsje

4) Fucking bericht over moeder en partner zijn is fucking moeilijk!

Heel rauw maar eerlijk geschreven. Altijd gedacht dat overdenken is doodvermoeiend de populairste was van de 2 maar nee dit artikel blijft net altijd winnen. Hier weet ik niet altijd wat ik er van moet denken. Dat er meer ouders zich zo voelen of dat we nog altijd niet ons stam hebben gevonden waardoor het niet zo fucking moeilijk blijft! Maar als je hierin herkent lees dan zeker het volledige artikel hier.

mama en kind

5) Niet echt 1 artikel maar een reeks! De bakfietsmaffia is on the go!

Het éné model is al wat populairder dan het andere maar er word al minder getwijfeld tussen bakfiets of fietskar. Daarom krijgt heel mijn reeks dat in 2020 nog meer modellen gaat krijgen de laatste plek in mijn top 5 populaire artikels. Klik hier als je de reeks wilt lezen. Maar toch benieuwd wie tot nu toe het populairste model heeft? Klik hier voor het antwoord.

bakfiets troy

Stiekem had ik ook graag nog het artikel Siberische Neva Masquerade dinopoes als populair gezien omdat te weinig mensen weten dat er een hypo allergene kat bestaan maar ik zal het met deze top 5 moeten doen.

Ondertussen staan de eerste artikelen van 2020 ook al klaar maar toch kan ik niet wachten wat 2020 als blogjaar gaat geven! Bring it on baby!

Welke had jij nog graag in het lijstje gezien?

Kus kus van deze dinosaurus!!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.