Bakfietsen Dino Life

Review Bakfiets Nihola

review bakfiets nihola

Na mijn artikel bakfiets versus fietskar kwamen er ongelooflijk veel vragen en verhalen binnen. Daarom besloot ik een bakfiets/fietskar reeks te maken met iedereen die zijn ervaring wilt delen. Daardoor kan je de ideale vergelijking maken zodat jij jouw droom bakfiets/fietskar kopen! Vandaag vertel Liesbet over haar bakfiets Nihola!

1) De kostprijs

Ik heb onze bakfiets Nihola 2de hands voor 2000 euro gekocht. Ook heb ik hem laten ombouwen zodat hij elektrisch is voor 1500 euro

2) Hoeveel kindjes kunnen mee?

2 kindjes met max 50kg

3) Hoe vervoer je…

3A Een baby

De baby neem ik mee in een babyschaal

3B een Kind

Op het bankje met een 3punts gordel

4) Handigheid in het verkeer.

Ik rij er goed mee. Ik moet enkel vertragen bij scherpe bochten omdat het een nihola 3wieler bakfiets is

review bakfiets nihola

5) Je bent op locatie en wat dan?

De kinderen gaan in een draagzak of gewoon vasthouden

6) Wat vind je partner of de grootouders?

Partner heeft mee beslist over de aankoop van de bakfiets Nihola. Onze grootouders vinden het ook leuk dat we niet steeds de auto moeten nemen om bij hen op bezoek te komen. In de buurt wordt er ook positief gereageerd, enkel sommige vnl oudere mensen vinden bakfietsen te veel plaats innemen op het fietspad.

7) Ik heb een tweewieler bakfiets of een driewieler bakfiets omdat…

Wij hebben een Nihola 3wieler gekozen nadat we er enkelen getest hadden. Een 2wieler vond ik persoonlijk nogal wankel. Deze konden we via de winkel 2dE hands kopen daar de oude eigenaars een groter model hebben aangekocht.

8) Dit wil ik graag nog zeggen over mijn bakfiets/fietskar

Ik gebruik mijn bakfiets als woon werk verkeer en is echt een zaligheid als je vergelijkt met de stress van het openbaar vervoer. Je hebt zo veel meer vrijheid en je bent al wat relaxed als je thuis komt

Bedankt Liesbet! Binnenkort verschijnen er nog reviews over bakfietsen en fietskaren maar denk je: Ik wil ook graag mijn ervaring delen! Stuur me even een berichtje via contact of via sociale media zoals facebook en instagram en ik stuur je de vragen lijst door!

Kus kus van deze dinosaurus

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.