Samenwerken

Dinos eten Koekjes deelt graag koekjes met partners!

Zoekt je merk of pr bureau een eerlijke blog voor ouders met een natuurlijke visie?  Liefst met een korreltje suiker en een gezonde dosis humor? Wees dan welkom om contact met ons op te nemen! Wil je ons graag leren kennen ? Dan kan je ons terug vinden bij ontmoet de dinos van dinos eten koekjes!

dinos eten koekjes natuurlijke visie eerlijke blog

Doelpubliek van Dinos eten koekjes?  

Die ouders die foert zeggen in de mommywars of parentwars! De dinos die omarmen om maffia genoemd te worden in de strijd om de andere kant van ouderschap te laten zien! De natuurlijke visie kant waar borstvoeding langer dan een jaar of co-sleeping. Voor die dinos die niet bang zijn om onderwerpen zoals zwangerschapsdepressie aan te snijden en die ook eerlijk zegt dat ouderschap en partner zijn fucking moeilijk vind. Kortom ouders met kinderen onder de 12 jaar die mild ouderschap toepassen en zelf ook mild tegenover hun zelf proberen te zijn!

dinos eten koekjes, eerlijke blog voor ouders met een natuurlijke visie

Enkele weetjes en feitjes

Dinos eten Koekjes blog is ontstaan in Februari 2017 en sindsdien groeien we elke week harder en harder. Elke dag ontdekken mensen, (groot)ouders en DIY liefhebbers deze super leuke maar interessante blog.

Zo hebben wij al met leuke merken een fijn aantal samenwerkingen gehad onder de volgende noemers:

  • Product review
  • Leuke winactie
  • Sponsoring van content
  • Perstrip

Maar wij staan ook open voor andere soort samenwerkingen zoals ambassadeur van een merk, lange samenwerking of schrijfopdracht. Zolang het in onze stijl van Dinos eten Koekjes past komen we samen tot een overeenkomst. Vragen doet geen zeer is ons motto.

Contacteer ons

Je kan ons contacteren via ons contactformulier of via info@dinosetenkoekjes.be

Wil je graag een product opsturen vraag ons adres via e-mail maar lees ook zeker onze disclaimer eerst!

Dinos eten Koekjes schreef gastblogs voor

Dinos eten koekjes werkten al meerdere keren samen met

Smartphoto, Velux, Esprit, Bear, oh-lief, Lovy luxe sieraden, Yoni, Kipod Toys, Mrs Sharepa, Baby Spa Precho, Lidl, De leukste Lunch, Nalini kraampakket, Studio 100, Kinepolis Film Distribution, Lingerie Anita, We love the planet, HP, Green Jump, Ockyz Sweakers, de lieve draak, fotofabriek, biobuddy bouwblokken, Signomatic !

Dinos eten koekjes is sociaal!

Je kan ons terugvinden op Facebook, Instagram en Pinterest.

Nog een afscheidwoord!

Ben je helemaal overtuigd om met ons samen te werken? Jeej! Dat moedigen we altijd toe maar onthoud wel 1 ding! Wij zullen altijd maar ook altijd kenbaar maken dat het een samenwerking is voor ons leesdinos! Wij zijn een transparante blog waar het stokpaardje eerlijkheid is. Nog niet afgeschrikt? Vul dan snel het contact formulier in en dan spreken we elkaar snel!

Kus kus van al de dinosaurussen !