Dino Kind Kleuter Peuter Uitstappen

5 leuke Sinterklaas cadeaus

duurzaam sinterklaas cadeau

Nog 7 dagen en Sinterklaas komt langs… Nog niet in paniek want jij hebt alle cadeautjes al mooi in je huis verzameld? Top ouder dat je bent! Voor al diegene (inclusief mezelf) die aan het panikeren zijn: help weer vergeten?! Blijf ademen en lees snel verder want ik heb nog 5 mega leuke Sinterklaas cadeaus tips!

1) Kipod toys

Speelgoed en mijn woonkamer dat is toch altijd een haat-liefde relatie. Wanneer de Sinterklaas cadeaus zijn gedropt word ik helemaal overprikkeld. Ik zie Matteo graag spelen maar erger me soms blauw én geel én groen én rood.  Waarom moet een simpel stukje speelgoed altijd zoveel verschillende kleurtjes hebben. En dan nog het liefst in de meest foute disco combinaties. Daarom ben ik fan van Kipod toys ! Het stimuleers de creativiteit van Matteo en is simpel hout speelgoed, dan is dat voor mij de winnaar. Klik hier als je mijn volledig review erover wilt lezen!

kipod sinterklaas cadeau

2) Kapitein Winokio

Het is begonnen met de CD Koekebakkevlaaien die afgespeeld werd op mijn vroegere werkplaats. Eindelijk een stem die je niet tot keelpijn dwong als je mee probeerde te zingen. Daarna volgde snel Handjes Draaien met het favoriete liedje van de kinderen maar ook van de verzorgende: Onze poes heeft poesjes gekregen. Zalig, iedereen die mee (vals) zong op: Poes poes lelijke poes…. Waar is de tijd? Ik ben gewoon mega fan van Kapitein Winokio en de kids zingen ook graag mee! Een leuke CD van kapitein Winokio is de ideale cadeau voor in het schoentje van elk kapoentje!

Kapitein Winokkio cadeau

3) Duurzaam speelgoed

Regelmatig krijg ik van vrienden de vraag: Cindy jij bent toch een groene madam? Heb jij misschien aanraders van speelgoed dat duurzaam is? Omdat ik het telkens terug opnieuw moest typen, heb ik maar beslist om het eens in een blogpostje te schrijven. Klik dan snel hier als de volgende items op jouw Sinterklaas lijstje wilt zetten: Captain Cork, Bio bouwblokken en sprookjes .

duurzaam speelgoed sinterklaas

4) Uitstap

Ben je het allemaal wat beu die bergen speelgoed? Geef dan een uitstap cadeau! Leuk, zero wast en quality time gegarandeerd. Mijn aanraders zijn het speelgoedmuseum, dierentuin of technopolis! Als je in het laatste geïnteresseerd bent klik dan hier om te lezen waarom je ook met een peuter naar Technopolis kan gaan!

TECHNOPOLIS sinterklaas

5) Kinderboeken

Zoek je nog een leuke cadeau voor de feestdagen of verjaardag? Koop eens een kinderboek! Altijd een dikke hit. Klik hier als je kleuter Matteo zijn 5 favoriete boeken wilt lezen en klik hier als je peuter Vienna haar 5 favoriete boeken wilt ontdekken.

sinterklaas cadeau

Zo dat waren mijn 5 sinterklaas cadeautips! Als je nog een super tip hebt mag je die altijd in reacties achter laten!

Kus kus van deze dinosaurus !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.