Dino Ouder Persoonlijk

Thtr zkt nm zoekt publiek om te animeren op maat!

thtr zkt nm theater animatie feest activteit

Vandaag ga ik een theater gezelschap in de spotlight zetten (heb je hem?) Ze komen namelijk al 3 jaar aan huis voor Sinterklaas maar eigenlijk doen ze veel meer dan dat! Dus zoek je theater animatie op maat om een familiefeestje, straatfeest of schoolfeest af te maken zodat er jaren later nog word over gesproken? Dan zit je goed bij Thtr zkt nm!

Thema theater op maat

Ik heb ze al een aantal keer vermeld zowel op de blog als op sociale media voor Sinterklaas. Ze luisteren naar je wensen zoals bij ons dat Matteo een hevige angst voor hun heeft. Althans hij vraagt zelf of ze komen en is altijd blij dat ze geweest zijn. Ze proberen hem niet op hun schoot te lokken maar praten wel op een afstandje met hem zodat hij een deel van de gebeurtenis is. Vienna vond het dit jaar allemaal spannend maar hilarisch. Wij als ouders vinden het altijd leuk wanneer de Sint zijn liedje begint te zingen op zijn gitaar en dat Zwarte Piet elk jaar een nieuw grandioos idee heeft. Vorig jaar ging hij meedoen aan Belgium’s Got Talent en dit jaar had hij een vriendje mee. Een handpop want hij ging mee leren buikspreken wat natuurlijk niet lukte. Indien je dat allemaal al ontgroeit breng brengen ze ook Halloween op maat. Ze deden voorbeeld in Lier mee aan een halloween evenement “de moedige bootvissers Lier”. Dus zoek je nog een theater gezelschap dat bij jou gemeente mee de halloween act in elkaar kan steken, zijn zei de juiste persoon!

thtr zkt nm sinterklaas

A-nimatie tot Z-orgeloos vertier door Thtr zkt nm

Ze zijn het meest gekend door hun thema theater Sinterklaas maar wist je dat ze ook prettige personages hebben die elke feest opfleuren? Zo heb je de Veggieheks die je BBQ feest komt opfleuren maar ook kan je De Enquêteurs inhuren om je buurtfeest een gekke draai te geven. Wat dacht je van een enquête over badeendjes? Lachen geblazen als deze gekke personages een verschillende enquête vast hebben. De één voor en de andere tegen! Maar je hebt ook de net afgestudeerde Levend Standbeeld maar zijn mama wilt dat alles goed gaat dus die komt “helpen”. Lijkt me de ideale personage op het schoolfeest waar menig ouders elkaar in herkennen. Zoek je nog een leuke trouwtip? Huur de Funfotograaf in om je gasten te amuseren met een eigenzinnige stylist. Een souvenir dat je gasten met veel plezier mee naar huis nemen dankzij theater animatie op maat!

thtr zkt nm theater animatie personages

Wonderlijke workshops

Ben je zelf gebeten door het theater virus maar wilt graag wat bijleren? Of zoek je nog een leuke workshop in de klas? Dan bieden ze 3 workshops aan. Schrijven voor toneel dat gegeven word door toneelauteur Stijn Cuypers die het theater virus al heel vroeg te pakken kreeg. Maar ook spelenderwijs de kneepjes van het improvisatiespel onder de knie krijgen bieden ze aan in 3 uur tijd. Om af te sluiten hebben ze ook nog workshop grime in het aanbod. Wat een fijne workshop kan zijn bij de leerkrachten van een school om zo carnaval en het schoolfeest nog meer pracht te geven! Misschien wel een leuk idee als afscheidscadeautje te geven aan school of kinderopvang?

thtr zkt nm theater animatie feest activiteit

Kortom zoek je theater animatie op maat voor jezelf, jeugdbeweging, gemeente of school? Dan zit je bij Thtr zkt nm op het juiste adres. Je komt er in een warm maar gedreven team dat staan te springen om je te animeren of bij te leren! Klik hier als je graag hun website wil bezoeken. Nu niet allemaal enthousiast tegelijk volgend jaar Sinterklaas afhuren! Afgesproken?

Kende jij deze toffe theater gezelschap al?

Kus kus van deze dinosaurus

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.