Dino Life DIY

To do or not to do? Een fotoalbum #reinventmemories

HP ENVY Photo 7830 All-in-One

Ik beken! Ik ben zo’n moeder die met volle moed een fotoalbum koopt omdat ik het zo mooi en leuk vind. Om nu 2 jaar later te moeten bekennen dat ik er zelfs niet ben aan begonnen. I plead guilty! Gelukkig kan je nu tegenwoordig foto’s afdrukken thuis dus kan ik het toch afwerken! Of toch zeker aan beginnen… Laat ik misschien gewoon beginnen met de foto’s al af te drukken, deal?

Dit artikel bevat een gekregen product

Technodummy

Technologie en ik zijn niet altijd de beste vriendjes. Ik geef het eerlijk toe. Zelfs voor de blog ga ik ten rade bij Ineke van Geekymom omdat ik het gewoon niet begrijp. De app die HP zelf aanbiedt is gelukkig simpel genoeg zodat ik gewoon de stappen moet volgen en warempel een foto kreeg afgeprint. Het moeilijkste proces is eigenlijk foto’s kiezen maar ik selecteer op basis: wat zou ik op instagram zetten? Dat zijn meestal de mooiste foto’s. Ja, overheerlijke mamastoef tijdens het selecteren want die moet ik dan natuurlijk naar mijn vriendinnen sturen: kijk eens hoe schattig hij was!

HP ENVY Photo 7830 All-in-One

Inktpatronen op bestelling

Bij de HP ENVY 7830 All-in-One fotoprinter kan je een inktpatronen-abonnement nemen waardoor je de inktpatronen gewoon opgestuurd krijgt wanneer ze bijna op zijn. Wel, dit mommybrain is daar heel blij mee. Zeker nu ik zwanger ben staat mijn hoofd echt niet naar inktpatronen maar naar bevalling, kraamzorg en vroedvrouwen.

Plus ik kan me de menige ruzies met mijn zus herinneren waarbij we elkaar de schuld gaven geen nieuwe inktpatronen te hebben gekocht. Vooral met schoolgaande kinderen lijkt me dit als ouder ideaal of als je beslist om zelf geboortekaartjes te maken moet je daar niet naar kijken. Voor 2,99€ kan je 50 pagina’s afdrukken en de eerste 3 maand is gratis. Ideaal als je het eens wilt uittesten.

HP ENVY Photo 7830 All-in-One

#reinventmemories

To do or not to do? Een fotoalbum? Wel, ik ben er toch al aan begonnen, wat al een prestatie is voor mij. Ik hoop hem af te hebben voor ik bevallen ben en dan kan ik de komende 2 jaar weer bezig zijn met het fotoalbum van de buikbaby. Zo blijven we lekker bezig. Natuurlijk zal het niet altijd lukken, want ik heb deze printer al laten crashen… Tja, je bent een technodummy of niet. Gelukkig moest ik hem gewoon even resetten dus dat gaat ook gemakkelijk.

Heb jij al ooit een fotoalbum kunnen afwerken?

Kus Kus van deze dinosaurus

*Dit is een gekregen product, dit verandert niets aan mijn enthousiasme over het product. Lees mijn disclaimer voor meer info*

23 Replies to “To do or not to do? Een fotoalbum #reinventmemories”

 1. Krystle/Batboy schreef:

  Ik begon bij de eerste heel enthousiast, maar nu heb ik er zoveel van mijn 3 kinderen dat ik nog geen tijd heb gehad om ze allemaal in te plakken en daar baal ik wel van. Hoop dat ik ooit een keer tijd heb…

 2. Wat een lieve foto! Mijn ouders hebben ook de kasten vol staan met oude fotoboeken. Toch wel leuk om af en toe eventjes in te kijken!

 3. oh wat leuk zeg!!
  ik ken het hoor dat je zegt dat technologie niet je vriendje is mijn vader zegt altijd wat je ogen zien maken je handen stuk!
  maar een fotoalbum is toch eigenlijk wel leuker dan een mapje te openen op je pc

 4. Wat ontzettend leuk zeg! Ik ben nu vol op bezig metnhet maken van een foto album van mijn zwangerschap.

 5. Dit is zo onwijs leuk, ik ga zo gelijk kijken of ze een Black Friday aanbieding hebben 🙂

 6. haha herkenbaar, maar ik moet eggen dat ik een fotoboek op een gegeven moment wel af krijg, al duurt het el altijd even.

 7. Ik heb op een gegeven moment 11 jaar (!) ingehaald en alles ingeplakt. Vervolgens zijn er weer een jaartje of 15 overheen gegaan, maar nu is alles digitaal. Lastig genoeg want nu moet ik weer leren hoe ik de harde schijf niet vol gooi met foto’s. Ik kan gewoon niets weggooien of wissen. Work in progress dus…

 8. Oh, dit zijn van die klusjes waar ik vreselijk tegenop zie! Onze oudste heeft een heleboel fotoboeken, maar bij de tweede werd mijn enthousiasme al minder. Onze jongste is nu bijna 5 maanden en ik heb zelfs amper in haar kraamboek geschreven…

 9. Ik heb zo verschrikkelijk veel foto’s waar ik nog een keer iets mee moet doen, maar aangezien het zo’n enorme klus is blijf ik het steeds uitstellen 😉

 10. susanvanzoetisgoed.nl schreef:

  Oh wat leuk, ik ben echt van de fysieke dingetjes in ’t leven. Dus alles uitdraaien en ontwikkelen, enzo. Heb alleen nog geen tijd genomen voor ons trouwalbum, haha.

 11. Super leuk hoor! Ik ben ooit begonnen aan ons trouwalbum, maar dit waren zoveel losse foto’s dat ik na 10 pagina’s de moed al op had gegeven. Uiteindelijk heb ik hem maar gewoon online besteld 😉

 12. Shit! Nu je her zegt! Ik moet het eerste jaar boek van dochter nog steeds afmaken… ze is inmiddels 3

 13. thatslifexyz schreef:

  Wat handig! Ik heb al wel elke maand foto’s verzameld en ga als ze 1 jaar is een fotoboek maken. Weet nog niet of ik losse foto’s pak of gewoon een compleet boek bestel.

  1. Cindy Reyns schreef:

   Datgene nemen waar je 100% zeker van bent dat je het gaat doen is mijn tip hihih

 14. Ik heb het eerste fotoalbum nu af. Hoop in de kerstvakantie het tweede halfjaar te gaan maken. Dan ben ik tot nu toe bij gebleven. Vind het een rotklus..maar wel superleuk om te hebben!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.