Dino Life Persoonlijk

Welkom op dinos eten koekjes!

logo

logo

Welkom op de blog “ dinos eten koekjes ”! Ik ben Cindy en sommigen zullen mij kennen van de blog MamaCinre of als gastblogger op verschillende blogs. Na een tijdje rondgezworven te hebben in blogland vond ik dat ik beperkt werd in mijn schrijven als ik alleen als een mamablog zou bekend staan. Want ik schrijf ook graag over andere onderwerpen dan alleen over moederschap. Ik hou van DIY, koken, uitstapjes, reizen en nog zoveel meer!

scan

Daarom na een dikke maand intensief werken aan een nieuwe blog, nieuwe naam en een eigen .be adres kan ik met veel trost “dinos eten koekjes” voorstellen! Deze blog is mijn uitlaatklep. Ik schrijf over mezelf, familie, natuurlijke opvoeding van mijn zoontje, DIY, uitstappen, eigenlijk alles waar een vrouw zich mee bezighoudt in deze moderne tijd.

Voor sommigen zal deze blog misschien herkenning zijn of juist nieuwe inzichten geven of misschien denk je wel: wat een geitenwollensokkentype. Maar wees welkom! “ dinos eten koekjes ” is een blog die je met een korreltje suiker en een gezonde dosis humor mag of vooral moet bekijken.

15039664_10209951915581913_2978040377177925_o

Ga lekker zitten met een kopje thee en een koekje, onder een lakentje en laat je meezweven in mijn chaotische maar nooit saaie wereld van deze dinofamilie!

Kus Kus van deze dinosaurus!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.