Baby Dino Kind Peuter

What’s in my diaper bag – Toddler-

verzorgingstas

diaperbag

Noem het vrouwelijk nieuwsgierigheid maar elke vrouw wilt graag weten wat er in de handtas van een andere vrouw zit. Als je mama wordt wil je graag weten wat er in de verzorgingstas van je medemama zit. Vandaag laat ik jullie mijn verzorgingstas zien!

‘Maar Cindy, dat is een rugzak?’ Jep je ziet het goed! Ik heb namelijk een rugzak gekozen omdat ik een peuter heb. Elke peutermama zal me beamen vanaf ze kunnen stappen -of beter gezegd lopen- kan je beter je verzorgingstas op je rug dragen zodat je er sneller achter kunt lopen. Ik heb het merk Fjallraven Kanken genomen omdat ze sterke, lichtgewicht Vinylon F stof die vuil en nattigheid weerstaat bevat. Het ruime hoofdvak heeft een grote opening met een rits, waardoor in- en uitpakken gemakkelijk is!

Wat zit er in?

Het voorzakje en 2 zijzakken bevatten:

 • Mijn portemonnee
 • Bach Rescue Spray
 • Uilenportemonnee waarin muntjes van Planckendael voor de draaimolen inzit en 50cent, 1 & 2 euro voor lockertjes zoals Technopolis, zwemmen,… Deze blijven vast in het uilenportemonnee zitten zodat de grootouders het ook kunnen gebruiken.
 • Herbruikbare slabbetjes van Skip Hop
 • Herbruikbaar zakje voor noodgevallen winkeltripjes
 • Herbruikbaar rietje om te drinken
 • Aan de rits hangt een fopspeenzakje die ik door de 2 metaalschuivers steek zodat niemand hem zomaar kan opendoen.
 • Reserve fopspeen van het merk Elodie Details

diaperbag-6

Het binnencompartiment is lekker groot en kan echt ongelooflijk veel in!

 • Reservekledij zak met volledige outfit plus reserve wegwerpluier
 • Wasbare luierzak met 3 wasbare luiers van Little Lamb plus overbroekje van Petit Lulu
 • Herbruikbaar zakje met brooddoos waarin fruitzakjes, rijstwafels,… inzitten
 • Fred & Ginger zakje dat ik gebruik voor EHBOsetje en Fysiologische water
 • Flesje van Tupperware waar ik water in meeneem. Hiervoor gebruik ik het herbruikbaar rietje voor als Matteo meedrinkt.
 • Setje Cheeky Wipes herbruikbare billendoekjes
 • Boekje om Matteo bezig te houden

colagge-diaperbag-2

Ik ben zéér tevreden van deze rugzak en gebruik hem met veel liefde. Er is alleen 1 groot nadeel vind ik, er past namelijk geen flesje water in de zijzakjes wat soms wel lastig is als je drinkbeker niet waterdicht is. Het tupperware flesje gelukkig wel maar een rietjesbeker is bijna altijd kans op overstroming in de zak.

Ik heb deze Fjallraven Kanken hier gekocht voor €79,95, ze hebben enorm veel keuze in kleuren en het is een verslavend merk dus bezoeken op eigen risico.

Wat mag er zeker niet ontbreken in jouw verzorgingstas? 

Kus Kus van deze dinosaurus! 

4 Replies to “What’s in my diaper bag – Toddler-”

 1. Carmen schreef:

  Super rugzak seg! Ik ga hem eens bekijken. Waar kocht je dat herbruikbaar rietje?

 2. Carmen schreef:

  Wij gebruiken ook altijd een klein matje om op te verschonen. Waar op doe jij dat?

  1. Cindy Reyns schreef:

   Tetradoek die toevallig gevlucht is terwijl ik de foto’s ging maken blijkbaar :p

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.