Dino Ouder Zwangerschap

Zwangerschapsupdate 3 – De laatste loodjes wegen het zwaarst

vroedvrouw

Nu het einde in zicht komt, vind ik dat het weer tijd was voor een zwangerschapsupdate. Dit gaat waarschijnlijk de laatste zijn tenzij ik er misschien nog 1tje uitpers voor de baby zich laat zien. zwangerschapupdate

Hoe gaat het nu met jou?

Op en neer, moet ik eerlijk zeggen. De baby is extreem bewegelijk bijna op het pijnlijke af. Komen daarbij dan nog de dagen met rugpijn.  Na een tip van de vroedvrouw dan toch maar een afspraak gemaakt bij de osteopaat.  En nu doen mijn liezen ook pijn. Heel normaal dat na dit bezoekje eerst meer pijn wordt ervaren om nadien beter te worden. Een lichtje aan de “pijntunnel” was de opmerking van de osteopaat die zei dat alles goed los zit dus de baby goed kan indalen. Yes!! High five lichaam!!

Ben je nu aan een keuken aan het verbouwen!?!

Ik weet het! Hoe gek zijn wij wel niet?! Onze eerste planning was: we maken de babykamer klaar. Dan als de baby er is kan dinopapa -die dan een maand thuis is- de keuken verbouwen. Maar opeens een eureka moment van: volgens mij kunnen we het beter omdraaien want een baby, keuken, stof en lawaai lijkt me geen top combinatie. Trouwens de baby slaapt toch zeker een jaar bij ons dus die babykamer kan wachten. Anders moet je zeker mijn Instagram volgen voor achter-de-schermen-verbouwfoto’s.

zwangerschapupdate

De laatste loodjes wegen het zwaarst

Dat is ook letterlijk vind ik. De baby zit helemaal anders dan bij Matteo’s zwangerschap. Binnenkort gaan we een gipsafdruk van de zwangere buik maken, net zoals tijdens de zwangerschap van dinokleuter Matteo.  Dan kunnen we duidelijk vergelijken hoe verschillend ik deze twee  “gedragen” heb. Deze dinobaby ligt met zijn/haar volle gewicht naar voor wat andere ongemakken meebrengt dan bij de zwangerschap van dinokleuter Matteo waarbij het gewicht meer verdeeld was.

zwangerschapupdate

Maar de nieuwsgierigheid begint serieus te borrelen. Zullen de volkswijsheden uitkomen?  Zoals veel haar, want ik heb veel last gehad van ’t zuur ?….een hoge hartslag dus een meisje?….alles naar voor dragen, ‘t wordt een meisje?….

Groot of klein?, want volgens de vroedvrouw wordt het een “fijntje” wat wennen zal zijn na onze vorige brok van 4 kg.

Op onze facebookgroep van gelijklopende zwangerschappen is de bevallingsgolf al begonnen waardoor het nog meer begint te kriebelen.  Stiekem ben ik zelfs soms jaloers : ik wil oooooook !! Ik wil onze dinobaby ook in mijn armen kunnen nemen…..maar voorlopig toch nog wat groeien veilig in dinomama’s warme buik! Ik hoop nog steeds dat dit de laatste  zwangerschapsupdate is !

zwangerschapupdate

Ik hoop dat de volgende zwangerschapsupdate er eentje kan zijn met dinobaby óp de buik! Duim met me mee!

Kus kus  van deze dinosaurus

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.