Dino Life Dino Ouder Zwangerschap

Zweetoksels tijdens de feestdagen? Niet met mijn holy grail!

Natuurlijke deodorant Forever Fresh

Zwanger zijn het doet wat met je lichaam. In mijn geval is dat stinken. Ja, stinken. Ik ben niet beschaamd om het toe te geven. Vroeger gebruikte ik geen of zéér weinig deo. Maar zowel bij dinopeuter zwangerschap als nu heb ik prijs. Geen enkele deo die een beetje werkt EN natuurlijk is. Gelukkig vroeg We Love The Planet in oktober of er testpersonen waren die nogal zweterig waren om hun nieuwste product te testen. Ik mailde ze onmiddellijk met mijn probleem en iets later kreeg ik deze holy grail in de brievenbus. Zoek jij een natuurlijke maar effectieve deodorant om de feestdagen te overleven? Dan is natuurlijke deodorant Forever Fresh iets voor jou

Dit artikel bevat een gekregen product

“100% natuurlijke ingrediënten

Als ik dit lees ben ik meestal al verkocht. Dan weet ik al dat het product op mijn lijf is geschreven. Want geen synthetische stoffen en aluminium betekent dat de deodorant niet schadelijk is voor je lichaam én voor de planeet! Maar dat betekent dat het tijdens de zwangerschap niet werkt. Hormonaal verandert er dan zoveel waardoor natuurlijke producten meestal niet voldoende meer zijn.

 Natuurlijke deodorant Forever Fresh

De geur van Forever Fresh kan je het beste beschrijven als citrus met straffe kruiden. Persoonlijk vind ik het even wennen als je voorbeeld citroen of shower fresh gewoon bent. Maar toen ik hem net op had vroeg dinopapa of ik een nieuwe parfum had want hij vond het heerlijk ruiken. Na een tijdje wende de geur en nu vind ik de shower fresh geur lastiger.

De waarheid komt uit een kindermond

Gelukkig spreekt de Forever Fresh de waarheid, dat hij 24u frisheid biedt. Ik heb zelfs de test gedaan met de Forever Fresh op mijn oksel links en de Rexona Shower Fresh (ik was wanhopig oké?) op mijn oksel rechts. Ook heb ik de meest eerlijke persoon in dit huis gevraagd op het einde van de dag om te ruiken. Dinopeuter vond de rechtse oksel niet lekker en links wel. Ze zeggen dat de waarheid uit een kindermond komt dus ik geloof hem. Hij wil nu zelfs dat ik deze deo ook op hem gebruik en weet je wat? Omdat hij dus 100% natuurlijk is, is hij veilig om de ik-wil-ook-fase te kunnen overleven.

 Natuurlijke deodorant Forever Fresh

Dus wil jij dit jaar geen okselvijvers tijdens de feestdagen omdat je gestrest bent nadat je het eten hebt laten aanbranden? Dan kan je de Love The Planet – Forever Fresh Deodorant hier kopen en hij kost € 11,50. Hij zit normaal in een tinnen blikje en niet zoals getoond op de foto’s. Dat was het testproduct maar dat verandert niets aan het gebruik of mening.

Hoe ga jij de feestdagen overleven?

Kus Kus van deze dinosaurus

Dit is een gekregen product, dit verandert niets aan mijn enthousiasme over het product. Lees mijn disclaimer voor meer info

13 Replies to “Zweetoksels tijdens de feestdagen? Niet met mijn holy grail!”

 1. Wat ben ik blij dit te lezen!! Zelfde probleem hier nu ik weer zwanger rben, vreselijk is het! Ik ga deze dus maar testen denk ik. Dankjewel voor je ervaring!

  1. Cindy Reyns schreef:

   Echt ben er zo tevreden van! Als je niet zeker bent van de geur mag je altijd komen ruiken 😉

 2. Super goeie tip, ik denk dat heeel veel mensen hier wat aan hebben.

 3. Wat een goede tip! En fijn dat het 100% natuurlijk is en er geen chemische troep in zit.

 4. Carmen schreef:

  Dank u voor de tip! ik zocht nog een goed alternatief, want ik was over de mijne niet tevreden. Heb je nog aanraders van deze webshop?

 5. Ik ben ook wel zweterig vaak, en een goede deodorant vind ik dus heel belangrijk. Deze klinkt wel goed in je review!

 6. Ik heb er nog altijd last van, vreselijk!! Dat ontzwangeren mag nu wel stoppen. Bedankt voor de tip! Ik ben alleen niet zo voor felle geuren. Zijn ze subtiel of is het echt overheersend?

  1. Cindy Reyns schreef:

   Ik vind het subtiel 🙂 Maar anders moet je eens komen ruiken 😉

 7. Ik had er tijdens mijn zwangerschappen zo last van. Lijkt me een fijn product ik zou hem ook wel willen proberen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.